11.2.2016

Rkp:n roskisraketti, kepun yhtä köyttä yhdistys

Eduskunnassa se läppä lentää, kun päivän uutistuutteja vähäsen seurailee. Pieni otanta sinänsä harvinaisesta r-puolueen "huumorista":

Ruotsinkielispuolueen päällikkö Carl Haglundin mielestä amerikkalaisen ensilinjan hävittäjälaivueen tuleva vierailu ja harjoittelu Suomessa ei ansaitse mitään kohuamista.

Haglund sanoi F-15 hävittäjälaivueen visiitin olevan normaalia toimintaa ja yhtä dramaattista kuin se, että roskisauto käy tyhjentämässä laatikot takapihalta.

Intrigöörin läikkyvien lähteiden mukaan ensimmäinen hra Carlin varmaankin tarkoittama lentävä jäteauto on juuri startannut Suomea ja Rissalaa kohti, sieltä kaukaa Ameriikasta. Kyllä pian roskat saavat kyytiä!

***
Eduskunnassa toinen ruotsinkielispuolueen edustaja Eva Biaudet oli käkättänyt Teuvo Hakkaraiselle rasismista. Mutta sehän ei ole mikään uutinen.

***
Työmiehen tuumaustunnilla vieraillut peruspuolueen meppi Jussi-Halla-aho arvioi, että viime vuonna maahamme tupanneista irakilaisista, somaleista ja afgaaneista jopa noin 70 prosenttia saisi oleskeluluvan. 

Uusien oleskelulupien määrä ylittäisi tuplasti sen, mitä esim. sisäministeriöstä on tähän asti julki kerrottu. Jos niin olisi ja Halla-aho yleensä tuntee asiansa, väestömme rikastuisi ainakin yli 23.000 uudella asujalla. Suomen sosiaaliturvakin on asumisperusteinen, joten turvanhakijoilla mennee nyt melko hyvin? 

Seuraavaksi sitten yhdistellään perheitä? Kyllä kiirusta kotouttelussa riittää ja rahaakin varmaan?

Halla-aho oli maininnut myös, ettei kielteisen päätöksen saaneita turvanhakijoita pystytä käytännössä palauttamaan, elleivät he halua lähteä.

Mutta sekään ei oikeastaan ole uutinen, sillä on tuo Impiwaarassakin aikoja sitten itse hoksittu. (Ai niin, mutta se viesti olikin tarkoitettu tietämättömille eli poliitikkojen suurelle enemmistölle!) STOP

***Ei kommentteja: