18.6.2017

Monta killoo vattuhilloo

Nakit ja muusi

(soinismi & uuvattiversio)


Melonille lippalakki, tuttu juttu, EU on mätä huttu.


Makkaroita, piirakoita, päälle voita, sitten kaikille: nakit ja muusi!


Aivot kookospähkinälle, Suomi poika, heikun keikun.

  
Tupla votka, possun potka, herkut jotka maistuu, mutta myös: nakit ja muusi!

Jytky, hytky, hötky, hillotolppa. Euro muuttuu demariksi, yksi demari on sata tunaria.


Onko Timo, hillon himo? Eihän toki, kautta juutaksen!


Tuokaa lahna savustettu, muurinpohjalettu, monta killoo vattuhilloo. Monta killoo vattuhilloo.


Ei enää kuku kepun käki,  kokoomus se sileäkäsi, tuntee tien takataskuille.


Lanttukukko, ossopukko, meikäukko näihin tyydy ei: nakit ja muusi!


Punasilmät brysselissä, sinisilmät Helsingissä, eikä hersu persuilta, eikun keikun.


Bella donna, mamma mia! Alli mentti, tsau-au. Suomi-poika siihen, että hölökyn kölökyn. Valkoviini, pelti kiinni, hillomunkki, aspiriini. 


Minne jäänyt on: nakit ja muusi! Nakit ja muusi! Nakit ja muusi!


***

Laulun alkuperäinen sanoitus ja linkki tuubiin.

Friitti skamppi, ikki antti, kalla maari, eccola per me: tsupa romaana.

Makkaroita piirakoita, päälle voita, sitten kaikille: nakit ja muusi!

Bella donna, mamma mia! Alli mentti, tsau-au. Suomi-poika siihen, että heikun keikun. Tupla votka, possun potka, herkut jotka maistuu, mutta myös: nakit ja muusi!


Preego! Insalaatta mista, fritsa della vista, ragatse gongestais, si.

Tuokaa lahna savustettu, muurinpohjalettu, monta killoo vattuhilloo.

Kantarelli, kauravelli, moskatelli, sitten mulle kans: nakit ja muusi!

Lanttukukko, ossopukko, meikäukko näihin tyydy ei: nakit ja muusi!

Bella donna, mamma mia! Alli mentti, tsau-au. Suomi-poika siihen, että hölökyn kölökyn. Valkoviini, pelti kiinni, aspiriini. Minne jäänyt on: nakit ja muusi! Nakit ja muusi! Nakit ja muusi!


***
En vieläkään oikein tiedä, mitä äänestäjänä persuleirin halkeamisesta sanoisin. Nyt on mentävä vain laulellen eteenpäin. Ymmärrystä olen yrittänyt kehittää molempiin leireihin, mutta en ole itseni kanssa ihan yksimielinen. 

Jonkun pitäisi kyllä topakasti vastustaa täällä pienessä Suomessakin unionin veivaamista liittovaltioksi, sillä sitä ne vieläkin yrittävät. Koko epätahtinen velkakuplativoli voi myös luisua aina vahvistuvien ja kaikkialla toimivien yritysten käskyläiseksi. 


EU:n keskuspankki EKP on huippuluokan pelureiden johtama, jesuiittakoulutkin on usein käyty. Muuallakin unionissa riittää maailman rahajumalien nöyriä käskyläisiä kuin seitikkejä metsässä sateen jälkeen. 


Suurimmat yritykset voisivat rahan voimalla hotkia pieniä valtioita aamupalaksi, tässä on yksi esimerkki. Erilaisia uhkakuvia riittää ja niitä nousee, siksi Suomessakin tarvitaan todellinen itsenäisyys, oma poliisi, rajavalvonta ja armeija.


Torpata pitää myös suuria maahantuloaaltoja, ettei tulijoiden massojen edessä vain seisottaisi haavit ja piikit auki, kuten kaksi vuotta sitten. Muuta varsinaista poliittista vastusta sairaille monikulttuurisuushaaveille ei nyt jää kuin Halla-ahon johtama perussuomalaisten puolue. 


Muut suomalaiset puolueet ovat Brysselin ja Berliinin komennon edessä nöyrinä jästipäinä kuin Jukolan veljekset lukkarin penkissä, mutta eivät koskaan karkaa ikkunasta. Jos kukaan ei edes kunnolla yritä laittaa hanttiin, rajoitukseton maahantunku Suomeenkin jatkuu jatkumistaan kaikkine haitallisine seurauksineen. Halukkaita tulijoita olisi lähes loputtomasti. 


Kun hain laulun sanoitukseen soinismeja, jytkymestari näyttää itse sanoneen, jotta: "Jos opetuslapset olisivat uskoneet konsensukseen, siinä olisi jäänyt evankeliumi levittämättä." 


Hän lie sanonut myös, että "Politiikka ei ole yksinkertaista, mutta se ei merkitse, etteikö poliitikko voisi olla yksinkertainen."


Istuvan hallituksen kaksinkertaiset ja moninkertaiset metkut pääosin jo tiedetään, toivottavasti. Kuunnellaan vain rauhassa, missä tahdissa Jussi Halla-ahon tuore peräkamariorkesteri alkaa jytkyttää. Nakeilla ja muusilla voi harjoitella! Politiikassa ei kuitenkaan aika lopu kesken, vaikka siltä saattaa tuntua.


Vielä linkitys perimmäisen totuuden lähteille, HikipediaanMukavaa jussia, sitä juhannusta!***

Ei kommentteja: