20.11.2017

"Jumalauta toverit!"


Vasemmistoliiton rämäkkä presidenttiehdokas Merja Kyllönen jaksanee raataa aiempien sanomistensa mukaisesti vaikka "perse ruvella" vastustaessaan "sonnan lapioimista toisten silmille".

Kyllönen toimii siis vihapuheita vastaan ja tasa-arvon puolesta. Puolueensa, em. nykykommarien, valtuustossa Kyllönen tulitti, yllättäen, perussuomalaisia ankarasti kuin ainakin taatot vainolaisia Raatteen tiellä - siellä Kyllösen kotikulmilla.

Rasistisesta, ihmisvihaisesta tai tasa-arvoa alentavasta puheesta voitaisiin Merja Kyllösen mielestä ehkä rapsautella kansanedustajilta palkkaa pois ja lomauttaa heitä määräajaksi eduskunnan työskentelystä. Tällä tavoin toimitaan kuulema jo europarlamentissa, missä Kyllönen raataa, tiettävästi ei pahasti alipalkatuissa pätkätöissä.

Jos sanomisista yrittäisi tehdä päätelmiä parin lehtijutun ja blogin perusteella, Kyllösen mielestä vapaan puheen oikeus pitäisi karsia jo latvasta eli tolkun kansan itselleen valitsemilta kansanedustajilta. Arkadianmäelläkin pitäisi hissutella, hyssytellä ja tussutella, ei saisi kiihtyä, eikä suuttua, eikä varsinkaan vihata tai tasa-arvosorsia ketään lajitovereita.

Ehkä jopa eläkepresidentti Halonen jäisi saavutuksineen toiseksi, jos vasuri-Merjan kampanja saisi tulta allensa?

*** 
Vaisuksi kyllä menisi, jos eduskunnassakin pitäisi ihan kieli keskellä hampaita paasata joka tilanteessa. Sitä vartenhan on salissa puhemies, eikun puhehenkilö, joka nuijaa pitelee. Jos ja kun joku äityy vihaparjaamaan, ei muuta kuin nuijaa pöytään tai vaikka se eduskunnan kuuluisa sukellushälytys kajareista soimaan!

Näinhän on jo tehty meille tolkun talliaisille, mutta meille ei tule nuijaa tai sukellushälytystä. Sisäministeriö on tiettävästi kohdistanut poliisille reilut 34 miljoonaa euroa vihapuheiden ja ääriliikkeiden torjuntaan. Harvemmin vihapuheita toreilla ja kaduilla mesotaan tai tasa-arvoa ankarasti vastustellaan. Vihapolliisit syynäävät nettikirjoittelua ja sitä siinä äärettömässä viruslootassa riitää, ihan tolkuttomasti. 

Syytinkiä lie ollut pakko rajata koskemaan vain kansallista, tietynlaista ja -suuntaista vihakirjoittelua. Silloin on kysymys vain kantasuomalaisten täällä oleskeleviin vähemmistöihin kohdistamista vihasteluista. Toki ultramodernit tasa-arvotulkinnat voivat lisätä työmäärää.

Käytännössä polliisin vihapuheosastoilla syynätään lähes yksinomaan yhteen lähi-idässä kehittyneeseen ja laajasti levinneeseen uskomuskultuuriin ja sen edustajiin kohdistuvaa vihaamista. Vähemmistö, mikä vain, vaikka se olisi jokin uskonnollispohjaisen  terrorismin kannatusyhdistys, -solu tai -saarnaaja, saa toki vapaasti vihata ja pahatekoihinkin kehotella enemmistöä vastaan. Myös vähemmistöihin kuuluvat nk. vääräuskoiset voivat olla kohteina.

Ja on se kielimuurikin melkoinen, kun kielten kirjoitusasukin osaa olla ihan erilainen. Ei ole helppoa vihapuhepoliiseilla! Ettei vain heitä pitäisi palkata lisää myös eduskuntaan ja keskusvirastoihin? On ainakin polliiseilla ehkä lisää töitä tiedossa.


Tämän postauksen alussa lainattuihin Merja Kyllösen veret seisauttaviin sanomisiin viittaan tällä nelisen vuotta vanhalla linkillä

Intriskin niillä main ajanlaskua jotain näppikseltä raksutteli, tässä linkki siihen.

Helsingin Sanomat uutisoi Kyllösen kampanjan avauksesta pari päivää sitten, linkki tässä.


😡😡😡

8 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Suomussalmen satakieli visertää
https://mvlehti.net/2017/11/19/video-vapise-saara-aalto-suomussalmen-satakielen-huikea-performanssi/

Onneksi Saara ehdittiin valita Euro-veen edustajaksi, Saara varmaan helpotuksesta nauraa.

Eiköhän Merja Kylläisen kannattaisi lähteä kiertueelle Suomen lahjattomimman peilfeissin kanssa. Voisi naamioitua performanssissa afrikkalaiseksi koodariksi joka koodatessaan purjehtii kaarnaveneellä virkatusta hyvänhajuisesta vitusta rustatuin purjein.

Mistä näitä humoristeja riittää? Ihan häiriöksi asti.

intrigööri kirjoitti...

Cheek taitaa siirtyä muihin puuhiin, joten Merjalla olisi iskun paikka. Taiteilijanimi voisi olla vaikka Puna-Raatteen Tie.
Demarien Jutta Urpilaiselta muuten irtoaa joululaulu ihan nätisti, vaikka ei hän Saaralle ihan pärjääkään:
https://intrigoori.blogspot.fi/2011/12/pieni-joulublogi.html

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jutta You on keskinkertaista karaoketasoa. Ehkä Punikkien iloisiin pikkujouluihin sopivaa kamaa, kaikin puolin.
Cheek? Jalkapalloilija?

intrigööri kirjoitti...

Cheek on hyvin pärjäävä räppääjä, wikipedia kertoo:
Cheek on suomalainen hiphop-artisti. Cheek on julkaissut yhdeksän studioalbumia, joista kolme on ylittänyt kultalevyrajan, kaksi platinarajan ja kaksi multiplatinarajan. Neljä albumeista on ollut Suomen virallisen albumilistan ykkösinä.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hiphopartisti???
Luulin, että puhuimme musiikista.
Valistuneet punapiirit pitävät tätäkin musiikkina, jopa taiteena: https://www.youtube.com/watch?v=QeIbRnOEGUM
Mutta meille mieluummin: https://www.youtube.com/watch?v=aVjvFX98qMY (Jussi on puolisuomalainen, peri suomalaisia rentoutumistapojakin, väittävät, hik!)

eremiitti kirjoitti...

Itsehän tuota Kyllösen onnettomaan räppäilyyn linkin laitoit. Vasurit inhoavat Cheekin jumputuksia kai sanoitusten takia. Jutta kyllä laulaa puhtaasti, sen verran siinä esityksessä on musiikkia mukana.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Trumpin vika, ja Halla-ahon...
Youtta laulaa ihan ok, karaoke on nykyään kovatasoista...

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kuuntelin juutuubissa Juicen Musta Aurinko Nousee biisin. Kommenttiosuudessa oiva huomio: herra anna juice takaisin ja ota cheek tilalle