9.11.2017

Trump ja Xi - hirmu diili


Presidentit Xi ja Trump.

Ollapa USA:n tunnetuin myyntimies Trump ja saadapa pikkuinen provikka Kiinan kanssa vasta sovituista, arviolta  250 miljardin taalan kaupoista. Yhden promillen provisio olisi jo huikea, kai ihan liian suuri.

Suomalainen puudeli- ja asennemedia jaksaa jauhaa Donald Trumpin huonoutta päivästä toiseen. Teki tai sanoi presidentti mitä vain, lähes aina se on meikäläisen median mielestä tuhmaa, rumaa ja väärin. 

Intrigööri on kyllä sitä mieltä, ettei kukaan voi olla aina väärässä, ei Trump, eikä juuri kukaan muukaan luonnollinen henkilö. 

Toisaalta Suomen pressa Sauli Niinistö on tavannut Xiin ja Trumpin, sekä muut maailman tärkeimmät johtajat. Ehkä meillekin vielä uusia isoja diilejä tyrkkää? Suomi suureksi, mutta vain kaupallisesti, unohdetaan jo ne historialliset maantieteelliset hörhöilyt!

Kannustan kerrankin hra Trumpia edes täältä ruohonjuuri-mediasta. Eräs oikein iso  verkkokauppa jenkkilässä myy hyvällä menetyksellä julisteita, samalla tekstillä kuin oheisessa kuvassa. Kiinan kauppojen jälkeen noidenkin plakaattien kauppa kiihtyy, sillä duunarit ja puunarit saavat töitä. Hyvä rumppi! ***

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Erikoista ettei S Niinistöä Suomen ammattivalelehdistö nuijinut maan rakoon, vaikka hän kävi POTUS Trumpin luona kylässä. Ja kun se Trump meni vielä lipsauttamaan tiedon niistä hävittäjähankinnoista...

intrigööri kirjoitti...

Ehkä pomot toimituksissa varoittivat nuijimasta Saulia ja/tai tiedostelevilla toimittajilla heräsi muutama aivosolu ja samalla pilkahti järki?
Trumpia vihataan eritoten siksi, että hän haluaa rajoittaa maahantuloa ainakin osasta muslimimaista. Toisaalta vihataan mm. Meksikon rajamuurin kasvattamista, mitä Trump haluaa vaikeuttaakseen maailman pahimpien huumekartellien toimintaa.
Terrorismi, vapaa maahanmuutto ja huumepisnekset ovat tiedostavistolle kuin luonnonvoimia, joihin ei saa yrittää puuttua. Läntisten yhteiskuntien pitää vain alistua, rappeutua ja tuhoutua kaaoksen tieltä. Toimii se aate täälläkin, sillä kansainvälinen rikollisuus eri muodoissaan rikastuttaa meitä aina vain enemmän.