2.11.2017

Siitospäivä

Joissakin päiväkodeissa vietellään tiemmä pian isänpäivän sijasta sukupuolineutraalia läheisenpäivää, kuten blogeissakin on tänään ansiokkaasti kerrottu. Mikäpä sitä siinä, isän- ja ja äitienpäivähän ovat pitkälti kaupallishapatteisia, mutta mikäpä ei nykyisin sitä olisi.

Lapsukaiset kyllä joutuvat perinteiden romuttamisen takia vaikeiden valintojen äärelle. Läheisiähän saattavat nykyisten supersuvaitsevien käsitysten mukaan olla vaikka kaikki maailman lapset ja aikuiset, söpöistä eläimistä nyt puhumatikaan. Läheisriipuvuus voikin olla melkoinen juttu!


Isä ja äiti, jos heitä lapsilla saapuvilla on, sekä muut kotoiluhenkilöt ovat kyllä lapsille tärkeitä. Perinteisesti tytöt ovat usein iskän tyttöjä ja pojat ovat ainakin sisimmässään äiskän poikia vähintään kuusikymppisiksi asti. Olen kuullut toisten ikäaikuisten miesten, ei  sellaisten oletettujen kertovan, että äidin kuolema oli heillekin jostain syystä kovempi juttu kuin isän pois nukkuminen.

En tietenkään kannata isänpäivän likvidoimista, enkä sen enempää äitien kauniin muistamisen krimina..., eikun lopettamista. Jokaisella lapsella ja aikuisella kuitenkin on isä ja äiti, noiden oletetuista sukupuolisista suuntaumisista tai parrankasvusta huolimatta.

Jossain kerrottiin sellaistakin järkkyä, etteivät vanhemmat tai huoltajat saisi enää tietoonsa lapsensa terveystilannetta, oliko se raja ehkä kymmenen ikäisissä lapsissa. Kuulema jossain älyoletettujen päättäjien joukkiossa harkittiin jopa, että jo kolmivuotias ipana voisi itse päättää omista terveysasioistaan ja sellaisten tietojen kotona jakamisesta. 

Jos lasten asioista osittainkaan päätöstelevät aikuishenkilöt voisivat olla valmiita moisiin päättömyksiin, kyllä tältäkin blogiukolta vielä jotain irtoaa: Jos ja kun lapsista ja taaperoistakin halutaan heti kerralla tehdä sukupuoli- ja yleisneutraaleja luonnollisia henkilöitä, lapsilta ei saa pimittää yhtään oleellista tosiasiaa, ei myöskään heidän alullepanostaan.

Koska juuri nyt on kysymys isänpäivästä, on tarpeen tiedostaa, että totuttuun isän rooliin on  alkuvaiheessa kuulunut siittäminen, sekä myöhemmin yleensä varsin paljon muutakin tarpeellista. Isänpäivän sijasta voisi hyvinkin juhlia siittäjän päivää, siitospäivää, olipa tuo ihmisoletettujen ikimuistoinen toimenpide tehty vaikka streriilisti terveyshenkilöiden hoivissa.

Joissakin kulttuureissa vietetään innokkaasti kiitospäivää. Meillä suomalais-oletetuilla voisi hyvinkin olla kerran vuodessa ääritiedostava edistyksellisyysjuhla Siitospäivä. Suomi-kuva arvatenkin kirkastuisi maailmalla ja mainetta tulisi.

Kiitospäivähän on yhtä hupa kalkkunoille kuin meillä on joulu sioille. Laupiaasti voisimme toki välttää turhia eläinten teurastuksia ja syödä Siitospäivänä vaikka isien kunniaksi lenkkimakkaraa ja juoda keppanaa, mutta vain kohtuullisesti, etteivät lapsosia ketteriä siepattaisi vieraiden, mutta kaiketi luonnollisten virkahenkilöiden hellään huostaan.

Jos joku tästä intrigöörin ääritiedostamispostauksesta pahastuu, ehdotan vielä, että lapsukaisten pitäisi saada siitospäivänä rutakasti jäätelöä ja mättöruokaa, kuten hamppareita ja pizzoja, karkkejakin, mitä vain heille maistuisi. Ettei vain pilttien tarvitsisi umpikahjojen aikuisten takia mieltään pahoittaa. Aikuisista ei ainakaan pitäisi olla näissä mielipideasioissa niin väliä, juu.

Tulihan se vastalausekin lapsiasiavaltuutetulta.


***

6 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mitä se lastensuojelulaki sanoo lasten huoltamisesta/heitteillejätöstä? Eli lapsella ikää 10 v ja kuumetta reilut 40, lapsi päättää itse tarvitseeko lekuriin lähteä. Ja kyllähän lapsi tietää pitääkö se tulehtunut umppari leikata. Ja sehän ei teille vanhhemmille kuulu mikä on ja mitä tehdään!

intrigööri kirjoitti...

Vanhempien vastuu lapsesta ei kuitenkaan katoa mihinkään, eikä sen pidäkään. Lapsen terveystiedot tietysti kuuluvat pakosti vanhemmille. Jokin häilyvä itsenäistymisen ikäraja olisi ehkä 16 vuotta tytöillä ja pojilla 18 vuotta. Ehkä lopulta halutaan vain ottaa lapset kasvatettaviksi nykystalinistien ja hörhelöiden huostaan? Sehän on oikeaoppista stalinismia tai natsismia!

Yhteiskunnan särkemistä ja shariaa tuossa kerrotussa esityksessä lienee takana? Perhekäsitykset ja kaikki muutkin suomalaiset perinteet aiotaan vähän kerrassaan romuttaa anarkopervoiluiden tieltä. Poliitikot ja korkea virkaväki lienevät jo pääosin saman sortin nilviäisiä, jyrkkiä vastalauseita ei pahemmin kuulu.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Jatkan...
Sinun väitetään käyttäneen N-sanaa, sukkahousupoliisi saa tiedon, ja sitten... Lapsi huostaan; todistetusti isä-äiti on/ovat luvattomasti tunkeutuneet lapsen sisäiseen sielunelämään, johon vain lapsella ja poliittisesti valtuutetuilla on lupa tunkeutua. Lapsi annetaan nelikkoperheeseen joista 2 olettelevat olevansa uroslesboja, 1 on ottanut syvälle viherjuurikkaan henkiseen keskukseensa, neljännelle eläimet ovat se oikea asia. Ja kas, taas uusi kympin tyttö/joku jalostettavaksi Hesan tai Mansen tiedostavaan yläoppilaitokseen.
Montako Iin lukijoista tunnnistaa itsensä jatkan... jälkeen?

Joku viisas jossakin totesi: Tää ei hyvin pääty.

intrigööri kirjoitti...

Tulin just äsken 11-vuotiaan pojan synttäreiltä, missä oli muitakin saman ikäisiä. Hyviä tyyppejähän he ovat, mutta eivät varmasti ole kypsiä päättämään itse kaikista omista asioistaan. Vaikutteille alttiitahan lapset ovat ja osa vaikuttajista on jo melko pelottavia hyypiöitä.
Luultavasti suuren enemmistön terve järki vielä jyrää Suomessa pahimmat älyttömyydet ennen kuin on myöhäistä katua. Kirkon johtokin yrittää olla kaikkien kaveri kuin huonoon katujengiin sotkeutunut kakara, joka ei yhtään tajua mihin häntä viedään.

Nils- Aslak kirjoitti...

Pian feministijihadistit lähettävät kantasuomalaiset poikalapset salvottaviksi, jollei ruveta jotain stoppia laittamaan.

Minunkin poikani oli aikoinaan tarhassa muiden lasten mukana väsännyt nätin isänpäiväkortin ja se oli aivan mukava saada.

Suomessa asuvat 60. 000 venäläistä eivät milloinkaan vaatineet/halunneet joulun kieltämistä ja Pakkasukon juhlimista, mutta muslimivähemmistö halusi heti joulut, suvivirret etc pois.

intrigööri kirjoitti...

Femakko-vasuri-viherikkö-jihadistit ovat kiihkomusukoille pelkkiä hyödyllisiä idiootteja, joita on helppo höynätä tappiin asti. Tappi on viimeistään siinä, kun nuo uuden ajan viholliset saavuttavat sisäisella valloituksella enemmistön tällaisessakin nimellisesti demokraattisessa maassa.
Siinä alkaa mainitulle viidennelle kolonnalle puhdistuksen aika kristalliöineen. Maan vanhat lakikirjat ja muutkin kirjat poltetaan tiettyjen "pyhien" kirjoitusten tieltä. Kun oikeaa kantaväestöä on kunnolla harvennettu ja loppuja riittävästi alistettu, nuo julmat lahkosoturit käyvät tosissaan sotimaan keskenään.
Kuvia sellaisen kehityksen lopputuloksista voi nähdä jo nyt mm. Syyriasta. Toivottavasti oman rotinsa pitävät venäläiset tulevat silloin tänne puolustamaan omiaan ja siinä samalla tsuhniakin!
Näkee: Yx pula-ajan Nostradamus.