16.11.2017

YouToo & MeToo

"Näytän sulle kuinka osaan kalastaa."

Poimintoja tuoreista otsikoista:



Seksuaalinen häirintä on

lähes jokapäiväistä


"Seksuaalinen häirintä voi olla vahinko." Näin ajattelee yli puolet suomalaisista






"Ennen sitä sanottiin rakkaudeksi...
Sen vuoksi jouduin niin usein
kaksintaisteluihin."



"Ne pelkää mua nuijat, koska
mul on puntari."
















Loppu seksuaaliselle häirinnälle 
ja väkivallalle

"Kyllä häirintään on jo tottunut.
Ja rantsulla perse jäässä
istuskeluun."





Tätä on seksuaalinen häirintä


Joka toinen nainen kokenut

seksuaalista häirintää

vuoden sisällä

- joka toinen ei 


Rikoslaki ja ahdistelu





Ylen kysely: 
Epäasiallinen tuijotuskin on 
monille seksuaalista häirintää

***

Mistä kaikki alkoi? Ehkä tästä:




***

Muistetaan sitten suojella väärinkäytöksislä myös 
eläinystäviämme, kuten alpakoita, 
aaseja ja lampaita!

Hau Too.
***







Ulla Appelsinin kommentti 7.10.2018: Paha julkisuus tuomitsee elinkautiseen.

***

Lisäys: Nykyisen Saudi-Arabian alueelta on löydetty paljon kiinnostavia ja samalla ikivanhoja taideteoksia. Oheinen kuvakaappaus kertoo jopa 10.000 vuotta vanhoista piirroksista. 

Naisen muodot ovat innoittaneet taiteilijoita ja tietysti kaikkia muitakin jo ihmiskunnan alkuhämäristä lähtien. Häirintäkin lienee jatkunut viimeistään 
siitä asti?






***

Lisäilyä: 

Vielä muutamia vuosia sitten ihmisiä eli nk. luonnollisia henkilöitä kehoteltiin koskettelemaan toisiaan, eikä triggeröitymään ja kitkeröitymään jo pitkästä katseesta. Tuohon saattoi kehotella ensimmäisenä Frank Pappa, mutta väliäkö hällä.






5 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

http://www.frontpagemag.com/fpm/268399/every-democrat-presidential-candidate-25-years-had-daniel-greenfield

Ote artikkelista:

And there’s Hillary Clinton laughing on tape about how she saved a 12-year-old girl’s rapist.

Kathy Shelton had been raped and beaten into a coma when she was twelve years old. Her rapist wanted a “woman lawyer.” Hillary Clinton took his case as a favor and used every dirty trick to get him off. Even though she admits on the tape that she knew her client was guilty, she accused his victim of being “emotionally unstable” and fantasizing about older men. And she used the little girl’s bloody underwear as the pivot of a blatant lie that got her client off with less than a year in prison.

Aika velikultia tuolla ison maailman huipulla, lukekaapa juttu.

Eli jos sinua syytetään metoosta raskaalla kädellä, on paras hankkia jenkkitasoa olevat puolustusasianajajat, kuten yllä olevassa jutussa. Tai sitten käydä tekemässä temppuja Ranskassa, jossa 11-vuotiaatkin ovat jo naisia http://www.breitbart.com/london/2017/11/14/france-debates-dropping-minimum-legal-age-sexual-consent-13/

intrigööri kirjoitti...

Mainitsit ranskalaisen 11-vuotiaan tyttösen kokeman pedofilian. Jemenissä ja muissa sen sorttisissa maissa tytöt saatetaan naittaa ukonturjakkeille melkein taaperoina. Veroylekin kertoi taannoin 8-vuotiaasta uhrista, joka ei muualta kertyneiden tietojen mukaan ole ollut kuin yksi tuhansista. Linkki:
https://yle.fi/uutiset/3-6822556

Veijo Hoikka kirjoitti...

Viittasin tuohon Ranskan touhuun sen vuoksi, että meillä Suomessa on voimassa Arvopohja, joka noudattaa yleiseurooppalaisia arvoja. Ranska on Euroopan johtavia maita, joten sen arvot ovat johtavia arvoja. Jos Ranskassa naimaikärajaksi ollaan ministeritasolla suunnittelemassa 13 v, eikä 11-vuotiaan raiskaamisesta rangaista,tulisi pikapikaa saada arvopohjainen ministeritason kannanotto Suomessa siihen, tuleeko laki voimaan koko EU:n alueella.
Sen sorttisissa maissa Arvopohjat tässä suhteessa ovatkin voimassa. Ja kyä pelaa nääs!

intrigööri kirjoitti...

Totta haastat. Minusta nykyinen 16 vuoden ikäraja panopuuhille on sopiva ja siitä on pidettävä kiinni. EU ei vielä voi oikeasti määrätä kaikesta, toisin kuin luullaan ja annetaan ymmärtää.

Sekin on kyllä todettu moneen kertaan, että poliitikkome ovat rähmällään olemisen mestareita. He ovat avoimesti vain oman etunsa ja heille tärkeiden sidosryhmien etujen ajajia.

Tavan kansaa nuo ryökäleet eivät juuri lainkaan edusta, eivätkä siitä hommasta välitä. EU ja kaikki tänne tuppaavat ulkomaanelävät outoine tapoineen ovat poliitikoille joka lähtöön etusijalla. Suomi on kuin Hölmölän marketti, kaikki on kaupan, nk. arvoista lähtien ja halavalla mennee.

Lopultahan politiikan kierous ja kehnous on äänestäjien vika.

Veijo Hoikka kirjoitti...

JS Hankamäki käsittelee uudessa blogissaan terävästi häirintäaihetta.
http://jukkahankamaki.blogspot.fi/2017/11/hairintavaitteet-ovat-feministien.html