29.1.2018

Persujen pronssikausi alkoi

Presidentti Sauli Niinistö oli vaaleissa odotettuakin ylivoimaisempi, eikä Mäntyniemeen tilata muuttoautoja. Kansa puhui ja halusi äänestää melko selvää voittajaa.

Seuraavaksi keskitymme kaiketi presidentillisiin vauvauutisiin. Vauvakansalaiset ovat  mukavia, sillä vauvoilta irtoaa aina vilpitön hymy tai itku. Pikku kuulapäät ja pottunokat eivät tee politiikkaa, vaan ihan muuta kakkelia.

Laura Huhtasaari pärjäsi rankassa mediamurskutuksessa oikein hyvin. Pronssitila tuossa seurassa on politiikan ykkösketjun tulokkaalle hyvä saavutus. Perussuomalaisille pressanvaalit meinaavat poliittisella kartalla pysymistä, vaikka puolue viime kesänä levahti ihan kunnolla ja puheenjohtaja vaihtui.

Edelliseen postaukseen ei oikeastaan ole paljon lisäilemistä. Vaalianalyysin tekijöitä riittää nyt ilman intrigööriäkin. Tällä tarkkailuasemalta siirretään politiikan kaukon putkea jo ensi vuoden kevääseen. En tiedä kirjoitellaanko täältä enää paljon, sillä tauolle olisi taas meininki jäädä, jos sitä malttaa. Laitan kumminkin ylös plagiaatin Ylen kirjaamista vaalituloksista. 

Meikäkin sitten sai kuulua 6,9-prosenttiliikkeeseen!


***

Ei kommentteja: