16.1.2018

Plagioin heti huomenna


Ilmoitusluonteisena asiana kerron, että aion suorittaa harkitun plagioinnin heti huomenna. 

Kopioin presidentinvaalien äänestyslippuun numeron viisi. En tiedä kenellä on tekijänoikeudet numeroon viisi, mutta viis siitä.***

5 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Vaikka Suomelle kävisi kuin Ilmarille, niin emme unohda Lauraa
https://www.youtube.com/watch?v=S6nrrtmGvlE

Numero 5 jäädytetään ja nostetaan hall of fame´n kattoon muistoksi Suomen pelastajan kunniaksi!

intrigööri kirjoitti...

Ääni Lauralle on ääni tulevaisuudelle!

Nils- Aslak kirjoitti...

Tulin juuri paikalliseen kirjastoon, jossa on äänestys meneillään. Nytpä aionkin plagioitsea Intrigööriä, eikä hän eikä kukaan muukaan voi sille asialle mitään!

intrigööri kirjoitti...

Nyt kävi niin, että minä joudunkin plagiseeraamaan Nils-Aslakia. Menin puoliltapäivin hehtaarimarkettiin äänestämään, mutta siellä oli suurin osa maakunnan eläkeläisistä yhdessä jonossa äänestämässä, enkä jaksanut jonottaa.

Kävin vain kaupan ruokapuolella ja meen huomenna keskustaan, siellä pääsee äänestämään jo yhdeksältä. Nyt on tärkeää plagioida oikein eli täsmällisesti. Lauralle lienee tulossa pientä jytkyttelyä, on semmoisia merkkejä ilmastossa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Kirjoitin kauniin high fiven. Jonossa edessä olevalle pariskunnalle totesin, että kahden viikon kuluttua taas jonotetaan. Vastasivat, että kun vain tulisi toinen kierros. Sanoin, että tulee, koska isänmaallinen ehdokas tuskin voittaa koko kisan Ekalla kierroksella. Hekin hymyilivät, aidosti.