9.9.2019

Hulluja nuo toimittajat!


Kun kepu valitsee lupaavan nuoren naisen puheenjohtajaksi, se on tietysti kokoomuslaisille ja muille orpopirun lailla haparoiville vasemmistolaisille kova paikka. 

Mutta onko nyt oikeasti ihan niin kova meininki, että joidenkin verkkotoimittajien pitää laittaa Katri Kulmunille pistooli käteen muuta istuvaa hallitusta vastaan? 

Jos Kulmuni kelpuuttaisikin persut hallitukseen, ei hän yksin maan hallitusta muodosta, ei koskaan. 

Toisaalta perussuomalaiset muodostavat toisen keskustapuolueen, ulospäin vähän änkyrämmän, mutta eivät persut puolueena ole mitään laitaoikeistolaisia tai äärimielisiä. 

Kepullekin saattaa tulla kaikista hallitushommista lähtö, jos maakuntapullistus ei vieläkään asetu jengoilleen ja sotesta tulee entistä sekavampi, mutta kalliimpi. 

Reilu-Antin hallituskin taitaa ajella mualimassa kaikkien muiden etua, paitsi tavis-suomalaisten?

Tutkimattomia ovat poliittisen eliitin tiet. Mutta joko vedetään liikkuvat taakse ja tähtäillään? (Alempi kuva saattaisi olla vaikka jostain kepulaisten tupaillasta.)



***
Mun mummoni muni mun mammani... Kulmuni muni linjapuheessaan kepun demarien punamultatoveriksi. Kepu kirjautunee siinä samalla jonkin sortin sosialistipuolueeksi? Aikamoinen muninta vaiko eikö? Linkki KSML:n juttuun.

Ei kommentteja: