24.9.2019

Greta ja lapset, kouluun ja kotia!

Äksy Greta ja muut ilmastolapset joutaisivat jo kouluihinsa ja koteihinsa, vaikka namikasvismössöjä mussuttamaan! Joka tapauksessa kannattaa mennä vaarallisista joukkomiekkareista pois ilimoja pilaamasta.

Nähkääs Googlen setämiehet ja tätinaiset ovat rakentaneet toimivan kvanttitietokoneen, jollaisilla vempaimilla voitaneen piankin ratkaista myös kaikki maailman ilmastoon liittyvät monimutkaiset ongelmat.

Kun ongelmat ja parhaat ratkaisut niille on määritelty, eiköhän kaikille maailman lapsille riitä sitten isona ihan oikeita ilmastotöitä, ettei tarttisi olla sellaisia vain tekevinään noin summahutikassa, kuten mm. aikuiset huruvihreät tekevät. 

Uusimmat tietokoneet varmaankin selvittävät senkin, missä määrin hiilidioksidia kannattaisi poistaa ilmakehästä. Kai sitäkin sinänsä hyvin hyödyllistä kasvihuonekaasua saataisiin pois sen verran paljon, että maailman ravitsemusongelmat pystyttäisiin hoitamaan samoilla lämpimillä.

Ilmasta voidaan tuottaa jopa rajattomasti ravintoa hyödyntämällä hiilidioksidia ja esim. aurinkosähköä, sekä joitakin mikrobeja ja kivennäisaineita. Ilmasta tehdään jo ruokaa Suomessa. Greta ja muut ilmaston pelastamisen kellokkaat voisivat unohtaa ahdistuksen. Kannattaa luottaa kubitteihin ja mitä niitä onkaan. 

Tuli kyllä mieleen maallikkomaisen hassu ajatus: Kvantit voivat kai olla ainakin kahdessa paikassa yhtäaikaa. Entä jos Gretallekin kävisi niin. Pikku lettipäitä olisi sitten kaikkialla käkättämässä koko ajan jostakin kuumasta aiheesta. Nyt kyllä meinaa ahistaa!


Kvanttikoneet ehkä pelastavat ilmastonkin!


***

2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

"Trump ivasi Gretaa", huutavat nyt kaikki lehdet kun eivät muuta keksi. Täsmälleen samansuuntaiset positiiviset ja näiden maiden kansoja kehuvat viestit Trumppi lähetti kuitenkin myös Iranin ja Pohjois- Korean kriisien kuumimmissa vaiheissa.

Pohjois- Korean tapauksessa se jopa laukaisi kriisin ja Irankin ihmettelee nyt huuli pyöreänä, kun se itse alkaakin vaikuttaa siltä tarinan roistolta.

intrigööri kirjoitti...

Ei Trumppi Gretasta pahasti sanonut, mutta sanoipa tuo mitä vain tai oli sanomatta, se on valtamedian mielestä aina hirmu väärin. Huumoriahan ei julkisuudessa siedetä, ellei se ole ilkeilyä hyvin suvaitulta taholta.

Trumpilla on tummat ja valoisat puolensa, mutta ainakaan hän ei näyttäisi olevan mikään sotahaukka. Trump ei halua sotkea pisneksiä ja heikentää suuren ja mahtavan USA:n asemaa jumiutumalla toivottomiin ja tuhoisiin sotiin. Niinkin saattaa vielä käydä, kuka tietää. Nuorempi Bush ja Obama tekivät kyllä jo tarpeeksi murhaavia töllöntöitä.

Gretan höynäämisen ja koko muodikkaan ilmastokouhotuksen taustalla on samanlaisia kieroja paskapäitä kuin mm. historialliset paavit lasten ristiretkineen ja uskonnon varjolla tehtyine muine hirmutöineen.