10.9.2019

Jutta selättää väestökadon


Jutta Urpilainen on nyt paljon vartija eli EU:n kumppanuuksista vastaava komissaari. 

Euro-unioni heittää pois vanhat kulahtaneet aatteensa kehitysmaista, jollaisista puhuminenkin saatetaan pian katsoa vihastuneeksi syrjinnäksi. Kolonialismin tunkkaiset muistot haihtuvat kuin vesi Saharasta, kun mm. afrikkalaiset kansat astuvat kumppaneina entisten eurooppalaisten emämaidensa rinnalle ja rientävät ohi!

Komissaaritar Urpilaisen kansainvälisyyttä edistävä tehtävä on tiemmä vahvasti Afrikka-painotteinen. Urpilainen esikuntineen laatii EU:lle ensimmäisen varsinaisen Afrikka-strategian, missä tehtäneen kumppanuusdiilit ainakin tärkeimpien maahanmuuton lähtömaiden ja siirtolaisten! muuttoreiteille sattuvien maiden kanssa.

Maahanmuuton eli nykysiirtolaisuuden vahvistaminen lieneekin väestökatonsa vuoksi näivettyvän vanhan Euroopan tärkein tavoite uusien kumppanimaiden suhteen. Euroopan merkittävin tehtävä lienee auttaa miljoonia reippaita afrikkalaisia heidän kotoutumisessaan uusiin oloihin.

Urpilainen saattaa hyvinkin olla afrikkalaisten toverien kera pelastamassa Suomea ja koko Eurooppaa pikaiselta kuihtumiselta. Niinpä pieni Suomikin nohevine komissaareineen jäänee pysyvästi historian lehdille, mikäli jotain vielä tulevaisuudessa paperille painetaan ja lukutaitoa riittää!



3 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Eeiiihh.

intrigööri kirjoitti...

Olen asiasta samaa mieltä!

Jos EU:n ja Jutan Afrikka-strategia toimii ja siirtolaisten jättikaravaani kulkee, kuka sanoo, että nyt poikki? Jutta tai nuo poliisiopistolaiset komissaarit eivät sitä sano, eikä ainakaan Suomen hallitus.

Liiat matut tuhoavat nopeasti koko Euroopan sosiaaliturvan ja mahdollisuudet auttaa enää ketään. Ehkä Putin nappaa ison, mutta helpon suupalan?

intrigööri kirjoitti...

EU:n suurten pyrkimysten kohdalla kannattaisi aina varautua pahimpiin mahdollisiin seurauksiin. Silloin ei tarvitse pettyä niin usein.