10.11.2014

Neitsyitä veroparatiisissa

Kyllä islamilaisilla jihadisteilla, niilläkin kalmakalifaatin kaiffareilla, on kai mahtava meininki meneillään. Noiden liuhupartojen paratiisissa kun sanotaan olevan kaikenlaisen muunlaisen mukavan lisäksi 72 koskematonta neitsyttä per marttyyri.

Neitsyet ovat kuulema vasiten odottamassa jokaista saatanallisen vihulaisen kuumilta sotahietikoilta poistamaa pyhäsotaurhoa, ihan imaaminvarmana. Paratiisissa ollaan kovasti fyysisiä, tietenkin.

***

Brittien Neitsytsaarten missikisojen 
kaunottaria 2014.
Veroparatiiseissakin on tarjolla monenlaista jännää, mutta kaiken kivan joutuu käyttämään jo tämän yhden ihmiselon aikana. 

Paratiisisaarilla on jokaista verokarhujen kynsistä pelastunutta parasiittiporhoa odottamassa vähintään 72 koskematonta pankkia, joissa kierrossa kulahtaneistakin rahoista loihditaan kuin neitseellisiä.

Osa tuollaisista höveleistä rahalaitoksista sijaitseekin lähes paratiisissa, kuten Brittiläisillä Neitsytsaarilla. 

Osa vehreimmistä verokeitaista on kyllä tylysti EU:n mannerjalustalla ja sen lähisaarilla. Komission pomo Juncker tuntee hänkin oikein hyvin verojen välttelyn salaisuudet. Verot ja veroparasiitit ovat aina keskuudessamme.


*** 
Islamilaisten paratiisista en tiedä, eikä mihinkään veroparatiisiin ole meikällä varsinaista asiaa. En osaa sanoa sanoa tarkemmin omista tulevista pilvijuhlistakaan, joissa lienee paikalla korkeintaan joukko vanhoja harppuja käkättämässä. Vaihtoehtona ovat tietysti sarvipään järkkäämät saunavuorot, joissa olisi paikalla enempi tuttuja.

Sen verran kuitenkin ennustan, että maalliset veroparatiisit ovat  yhtä ikuisia kuin ihmiskuntakin. Poliitikot eivät missään maassa edes halua tukkia kaikkia yritys- tai omistusverotuksen porsaanreikiä, koska silloin ne avattaisiin heti veräjät seljälleen jossain toisessa valtiossa.

Toisaalta millään maalla ei ole varaa menettää kaikkia rikkaita kansalaisia bisneksineen.
Tiedetäänhän, että pienikin palkka- tai kustannusero maiden tai paikkojen kesken saattaa viedä suurenkin firman nopeasti toiselle pallonpuoliskolle. 

Kyllä isot rotat verokolonsa kaivavat, kuten tekevät aina erittäin "laillisen" verosuunnittelun nimissä kaikki maailman suuret yritykset.

Yksi noista mahottoman suurista veronkiertäjistä on tämänkin käyttäjille ilmaisen blogger-blogipalvelun pitäjä, hra Google. Tätä postausta naputtelen toisen hirmuisen veronkiertolaisen, hra Microsoftin, lisensoimalla koneella. Ei auta, vaikka kuinka vikisisi.

Tässä paratiisiin pääsemistä odotellessa pitää lohduttautua lauluntekijän sanoin: "Köyhän ainut huvitus on vilkas mielikuvitus". Niinpä voisi sanoa, että oma maanpäällinen paratiisi, tasapaksu olo tai helvetti on jokaisella omien korvien välissä. Ikuisuudessa lienee sitten aikaa miettiä tarkemmin niitä ikuisuusasioita.

***
Lisäys: Tämä paratiisipostaus läksi oikeastaan siitä, kun lukaisin aamulla professori Wibergin jutun siitä, miten lystiä ihmisen on maksaa veronsa Suomessa. Eipä ole ihme, jos joku tekee Hautalat eli harrastaa hiukkasen veronkiertoa.

Lisäys 15.11: Vihdoinkin kuultiin kansainvälisestä veronkierrosta oikeaa asiantuntijaa, pankkivaltion suurmiestä Junckeria, hahhahhah...


***

Ei kommentteja: