26.8.2015

Vihreiden musta lista

Vihreiden puheenjohtaja Ville Niinistö luonnehtii "hiukan pelottavaksi" persujen työmies Matti Putkosen kokoamaa ja piipityksessä julkaisemaa vihapuhe tai -kirjoituslistaa. 

V. Niinistö piipittää netin lintulaudalla paheksuen mm. sitä, että hallituksen valtapuolue tekee nimilistoja "vastustajistaan" oppositiossa, mediassa ja tutkijoissa. 

"Ei kuulu demokratiaan", Niinistö kirjoittaa.

Intrigöörin mielestä eivät ainakaan Vihreät  kuulu demokratiaan, elleivät he ehkä lukeudu avoimesti poliittisia vastustajia syrjivään ruåtsalaiseen öklökratiaan. 

Vihreiden agitaatiolehti Vihreä Lanka nääs julkaisi persujen jytkystä suivaantuneensa omasta mielestään hirmuisen rankan Mustan Listan jo toukokuussa 2011. Rankka tai ei, mutta mustaksi listaksi se oli nimetty.

Vihreä Lanka otsikoi 12.5.2011: 

Musta lista: He epäilevät ilmastonmuutosta eduskunnassa. Olivatko he silloin jotenkin "vääräuskoisia"?


NÄMÄ KANSANEDUSTAJAT eivät Ilta-Sanomien vaalikoneen vastausten perusteella usko ihmisen vaikutukseen ilmastonmuutokseen:


KESKUSTA:

Lasse Hautala
Jari Leppä
Arto Pirttilahti
Markku Rossi
Mikko Savola

PERUSSUOMALAISET:

Juho Eerola
Lauri Heikkilä
Reijo Hongisto
Olli Immonen
Anssi Joutsenlahti
Ari Jalonen
Pentti Kettunen
Maria Lohela
Pirkko Mattila
Hanna Mäntylä
Jussi Niinistö
Vesa-Matti Saarakkala
Timo Soini
Juha Väätäinen

Että semmoista listailua, myrkynvihreitä tai mustia, mitä lienevät. Koskahan ryhdytään taas kyydittelemään poliittisia vastustajia? Mustaa listaa ei enää kesällä 2016 löydy Vihreän Langan sivuilta, yo. linkki ei toimi, mutta nimet ovat kirjoissa.


***

2 kommenttia:

Kumitonttu kirjoitti...

Haha... hyvä :)

intrigööri kirjoitti...

Satuinpahan muistamaan, että ihmisiä ne listailevat vihreätkin. Ja lammasnaamainen hurskastelu käy heiltä yhtä sujuvasti kuin vasureilta kaikenlaisen järjenkäytön pöyristely.