19.12.2015

Pirulle taas pikkusormea


Suomen poliittinen johto on vaalikausi toisensa jälkeen suhtautunut sinisilmäisen löperösti pienen maamme itsenäisen päätösvallan hupenemiseen EU-Moolokin kitaan. Nyt komission kyykyttäjät tyrkyttävät tänne jopa joitain EU-joukkoja rajavalvontatehtäviin.

Jäsenmaan pitäisi komission kyykyttäjien mielestä ottaa EU-joukkoja vaikka vastoin sen omaa tahtoa, jos jäsenmaa ei itse kykene hoitamaan velvoitteitaan. Suomi kuulema suhtautuisi  tuollaiseenkin maahantunkeutumiseen "varovaisen myönteisesti", kertoo sisäministeri Orpo.

Ollaanko me sitten jatkossakin aina vastoin tahtoamme EU:lle varovaisen myönteisiä. Otetaan haavi auki vastaan kaikki, mitä taivaasta tipahtaa? Varovainen myönteisyys lienee uusi tapa luimuilla, uikuttaa ja heiluttaa häntää, isännän suopeiden sanojen ja silitysten toivossa? Moni kiltti hauva saa makupalankin.

Tuo tarkoittaisi varmaankin sitä, että Suomi ei kykenisi enää lainkaan hoitamaan velvoitteitaan, ei edes omien rajojensa valvontaa. Suomen hallitus siis avaa ukset selälleen, paitsi tietenkin Naton joukoille, myös periaatteessa joillekin EU:n rajajoukoille tai poliisijoukoille, mille vain joukoille, joita ei vielä ole olemassa.

Europol toki on, mutta vasta esikuntana, sen käsikassaroina ovat toistaiseksi kansalliset poliisit.  EU:n nopean toiminnan joukotkin on olemassa teoriassa, ukkoja on sellaisia varten Suomessakin turhaan koulutettu. Niitäkö nuo mainitut EU-joukot sitten olisivat?

Suomen itärajan valvontaahan tässä lähinnä tarkoitetaan. Onkohan Orpo ehtinyt komission lipomisen ohessa fundeeraamaan sitä, että meille on tänä vuonna pukannut kymmeniä tuhansia kutsumattomia vieraita yli 90-prosenttisesti vain toisesta EU-maasta eli Ruotsista. 

Kuka sen tulvan patoaisi ja millä valtuuksilla, kun EU:ssa vallitsee vapaa liikkuvuus ja kaikkia kansainvälisiä sopimuksia noudatetaan aina pilkulleen, vaikka oma kansa kaatuisi. Kansainvaellus Eurooppaan muslimimaista ja joistakin muistakin maista saattaa jatkua entistä suurempana jo keväällä.

Tulijoiden vyöryä ei voida paljoa hillitä, ellei sitä todella pysäytetä kokonaan unionin ulkorajoille. Siihen komission kultasormet eivät tietenkään pysty. Turkki läpikulkumaana tekee jälleen juuri niin kuin se itse haluaa. EU maksaa, jostakin.

Venäläiset eivät ole rynnimässä rajamme yli, kuten turhaan pelättiin Neukkulan hajotessa joskus 25 vuotta sitten. Venäläisethän enimmäkseen tykkäävät Putinista ja sen karjusta komennosta. Oikeasti venäläisiä saisi tulla turistiviisumeilla Suomeen paljon enemmänkin, kuten vanhoina hyvinä vuosina, vielä vähän aikaa sitten.

Venäjän kautta olisi ehkä tulossa alkuvaiheessa muutamia tuhansia sisällissodista kärsivien muslimimaiden pakolaisia: Heitäkö Suomi ei muka millään saisi pysähtymään tai seulotuiksi rajalla? Jokin tässä touhottelussa tai tämän taustalla mättää ja haiskahtaa. 

Keitä varten Suomen pitäisi hyväksyä maaperälleen vieraita rajavahti- tai poliisijoukkoja? Tarvitaanko tuollaisia unionin miehittäjiä kantasuomalaisten itsensä takia? Täällähän saattaisi nousta vahvaa vastustusta mm. EU:n komentoa ja kestämätöntä pakolaisten tunkua vastaan.

Kysymyksessä on vain sellainen globaalisti pieni asia kuin suomalaisten oma elämänmuoto, vielä jokseenkin toimiva hyvinvointimalli ja yleisesti kaikkien maamme asukkaiden elämä ja tulevaisuus. Jopa rikas Norja laittaa topakasti matu-vyöryä kuriin, kuten Tanskakin. Norja ei edes halunnut EU:n jäseneksi, eikä Tanska tahtonut eurojärjestelmään. Suomi hinkui ja sai molempia herkkuja, avoimen myönteisesti.

Tekisivätkö häijyt suomalaiset peräti kapinan, aloittaisivat nykyaikaisen nuijasodan, minkä rinnalla jokin akt:n tuleva lakkoilu olisi pelkkää esileikkiä? Voi kauhistuksen kanahäkki! Eroasivat hävyttömät vielä unionista sen Väyrysen johdolla? Siitäpä sitä vasta tulisi orpo olo. Apuva EU, apuva!


***

Ei kommentteja: