26.12.2015

Tyhmyyden ylistys

Meinasin jo aaton alla vääntäytyä joulukonkeloon sohvalle lueskelemaan ja antaa blogin olla, kun erehdyin avaamaan veroylen sivut. Sielläpä sitä taas armollinen arkkipiispamme Kari Mäkinen ryöpytteli hallitusta turvapaikkalinjausten kiristämisestä. Arkkipiispa saa tietenkin paasata julki mitä haluaa, eikä hänellä taida suuhun koskea, alan ammattilaisella. Mikäpä sitä siinä.

Vähän aikaisemmin lukaisin 23.12. Kuopion Kaupunkilehdestä kuopiolaisen suorasuun, dosentti Markku Myllykankaan kolumnin: " Tyhmyyden ylistys". Lehti on nro 53 vuonna 2015 ja sivunumero on 2.


Linkki ko. näköislehden arkistoon.

Myllykangas suomii länsimaiden ja Suomen käytäntöjä maahanmuutossa. Hänen mukaansa länsimaat ovat naiiviudessaan käynnistäneet itsetuhokoneiston.


"Itsepetoksessa piehtaroivat päättäjät eivät tajua, miten vakava uhka islamilainen ääriajattelu on", Myllykangas kirjoittaa.

Intrigööri on näissä asioissa enempi dosentin kuin arkkipiispan linjoilla. Toivon, että Myllykangas valittaisiin uudeksi arkkipiispaksi! Miksikö? Arkkipiispa voisi hyvin olla uskontoneutraali. Ja siksi, ettei meikäläinen tulisi äkäpäissään eronneeksi kirkosta, johon jostakin mystisestä syystä kuitenkin haluaisin kuulua. Muitakin samoin ajattelevia voi olla? Vai onko meitä?


Jatkakaamme pelottomasti uutta vuotta kohti, loputtomien iki-ihanien joululaulujen säestyksellä!


***

Ei kommentteja: