28.12.2015

Ryyppyrobo


Väitetään, että yksin ryyppääminen on osoitus alkoholismista. Intrigööri ei usko tuohon, sillä kyllä se juoppous sikiää seurassakin. Ongelmiakin voi yksin yrittää hukuttaa viinaan, mutta ne ryökäleet oppivat uimaan. Isot pojat ovat kertoneet, että kaljan tai huikan voi hyvinkin ottaa himassa, mutta sitten alkavat jalat kuljettaa päänuppia kylille ja toisten seuraan.

Korealaisella kaverilla lienee ollut jonkinlainen ongelma yksin juomisesta, sillä hän on kehittänyt robotista ryyppykaverin

No joo, kyllä tuo robo videosta päätellen osaa vähän kippailla, mutta enpä moisen pikku pipopään seurassa kauan viihtyisi. Tai mistä sen tietää, voisihan noita pikku-ukkoja näkyä loppuillasta pöydässä useitakin ja läppä lentäisi. Osaisikohan tuo pelata sököä?

Se hyvä puoli tuossa ryyppyrobossa on, että jos sen kanssa nappailisi, saisi samalla itselleen aamuksi krapularyypyt valmiiksi lasipurkkiin talteen. Kaipa robo istuu tiiviisti purnukan päällä, etteivät aromit karkaa? Jos nääs sattuisi itsellä olemaan alkoholiongelma, siitä aineen loppumisesta. Kipataan taas!


***

Ei kommentteja: