3.8.2016

Populismi tappaa?

Verkkouutiset kertoo, että "professori varoittaa Euroopassa kasvavasta populismista". Populismi on kuulema vaarallisempi kuin ISIS. Pitäisikö meitin nyt pelästyä ja pöyristyä ihan mykkyrään?

Onko Euroopan huonojen poliittisten johtajien arvostelu populismia vai realismia ja onko jälkimmäinenkin murhaavan vaarallista? 
Miten vain, mutta paskat siitä ja tuommoisista professoreista!***
Lainaus Twitteristä:


Intrigöörin oma lisäys: 

Kun ajatuslihas oli vetreimmillään, olin toimittaja. 
Kun vintti alkoi viiletä, olin jopa politiikassa   
ja lopulta ryhdyin pitämään tätä blogia.

***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

The Express arvioi, että se olisikin Merkel, joka on ISISistä suurempi uhka:
http://www.express.co.uk/news/world/695927/Angela-Merkel-bigger-threat-Europe-than-ISIS-claims-Professor-Francis-Fukuyama

Muistelen, että USA:n presidentti taas piti ilmastonmuutosta ISIStä suurempana uhkana.

Mikä tässä ehkä on positiivista, niin vihdoinkin olemma saamassa yksikön uhka-arvioille. milli-isis ja sentti-isis ovat sellaisia jokapäiväisiä pikku uhkia, mutta yhden isiksen uhka on jo aika paha. Desi-isis on siltä väliltä.

intrigööri kirjoitti...

Näkyy painotetun saman proffan sanomisia eri tuuteissa eri tavoin. The Express nostaa kärkeen Merkelin metkut, mutta sananvastuullisen kokoomuksen VU antaa ymmärtää, että kyllä se populismi on Merkeliäkin pahempi juttu.
Ovatkohan Merkel ja Hollande yhdessä puolitoista isistä? Ilmastonmuutos varmaan suorastaan pakottaa islamistit muuttamaan viileämpään Eurooppaan ja Suomeen asti. Kyllä niistä kolmesta uhasta yhdessä tulee jo tupla-isis!
Trumpista ja Putinista ei uskalla samalla kertaa sanoa mittään, sillä siitä suattas tulla mualimanloppu.