21.12.2016

Bana Erdoganin sylissä

Bana Erdoganin luona

Joko pitäisi kehaista Turkin voimamiestä Tayyip Erdogania? Varmaankin pitäisi, koska hän näyttää Reutersin mukaan pelastaneen Alepposta äitinsä kanssa ahkerasti twiittailleen pikku Banan perheineen.

Toivottavasti turvapaikka löytyy myös muille Alepposta lähtemään päästetyille lapsiperheille. Vielä parempi olisi, jos Turkki auttaisi oikein tosissaan lopettamaan koko Syyrian pitkällisen sodan, yhdessä Venäjän kanssa. Aina sitä toivoa sopii. 


Lisäys: Lapsi propagandan välineenä. RT:n juttu Banasta kesällä 2018.


***

2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Asiantuntijoiden mukaan 7- vuotias lapsi ei mitenkään voi twiittailla niin pätevästi kuin mitä Bana on tehnyt. Sotaropakantaa!

intrigööri kirjoitti...

Niin se oli. Huomasin kyllä jo pian, että tytön äiti oli siinä twiittailussa mukana, mutta taustalla täytyi olla myös muuta Assadin vastaisen liikkeen porukkaa. Hyvin ne sen propagandansa hoitelivat, se upposi oikein hyvin maailmalla ja vähän aikaa se hämäsi minuakin. Siinähän oli tosi takana eli lapsia oli sotimisen keskellä rauniotuvassa kaupungissa.
Banan nimiin laitetuissa twiiteissä oli myös jonkin verran kuolleiden lasten kuvia, sellaisia ei pikkulikka itse kuvaisi, eikä twiittaisi. No, nyt Turkin sulttaani kiillottaa Bana-tytöllä omaa julkisuuskuvaansa. Onni se kai on, ainakin tuolle yhdelle aleppolaiselle perheelle.