30.12.2016

Päivän pöyristys: kommaribussi

Natsivolvo on kuulema bongattu ja kuvattu Helsingissä. Kuvaaja moittii lehtijutussa auton kuskia ääliöksi ja kertoo itse olleensa äimän käkenä moisesta auton koristelusta.

Intrigööri törmäsi jo mennä viikolla täällä susirajoilla ainakin yhtä järkkyyn ääliöintiin ja vaarallisen kiihottavaan historiallisen joukkotuhonnan ylistykseen. 

Bussin kylkeen oli nääs maalattu kirkkaan punaisella Neuvostoliiton tunnus CCCP, punikkitähti, sekä tietysti työkalut sirppi ja vasara!

Bussi oli, lienee vieläkin, vähän varttuneempaa mallia, merkiltään Vanaja. Rekisterikilpi siinä oli paikallaan, vanhaa mallia sekin. Huurteiselta ja jämähtäneeltä se auto siinä tyhjällä tontilla seistessään vaikutti. 

Hetken mietin, että olisiko koko ääriyleisvihamielinen punakaarti jäätynyt votkapäissään bussiin sisälle. Jos pakkasnesteitä oli nautittu tarpeeksi, kevään tullen kaarti sieltä ehkä virkoaisi zombien lailla hirmutekojaan suorittamaan?

Lieneekö tuo peräti sama joukkoliikkumisväline, millä Leninin setä matkusti aikoinaan Suomen kautta Venäjälle joukkotuhontaa suorittamaan eli vapauttamaan miljoonia ihmisiä hengestä ja kapitaalista? Jospa se oli peräti Leninin ja Stalinin & seinähullujen tovereiden yhteinen keikkabussi? 

Ensi pöyristyksestä toivuttuaan intrigööri kaivoi pulikan taskustaan ja otti kamalasta kommaribussista pari kuvatusta. Sitten piti vain tyynesti jatkaa lenkkeilyä ruokakaupan suuntaan, ettei ihan kokonaan pöyristyisi, vaan myös vähäsen pyöristyisi.

Jotta on sitä meilläkin päin nähty vaikka mitä mahdollisten ääriainesten suorittamia kaameita kiihotuksia! 


***


4 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Heh, saahan sitä autonsa maalata hölmösti. Mutta todellista typeryyttä on pitää meteliä asiasta. Ns. suvaitsevaisto on tässä maassa toiseksi suurin uusnatsien rekrytoija. Kaikille kai lienee selvää, mikä porukka on se suurin?

intrigööri kirjoitti...

Kun hakaristi jossain vilahtaa, euro median massiin kilahtaa. Sirpillä ja vasaralla ei ole helppo tienata, vaikka ne ovat työkaluja.

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Pöyristyttävä bussi. Miksei ole enempi uutisoitu?

Muutoin intrigööri on puskenut artikkeleita vuoden loppuun tiuhaan tahtiin. En valita vaan toivotan hyvää loppuvuotta!
t. Risto

intrigööri kirjoitti...

Pikku pöyristely on aina paikallaan ja aiheitakin riittää. Hyvää vuodenvaihdetta ja uutta vuotta vain Ristolle, Turkkulaaselle ja koko blogistelua tavalla tai toisella harrastavalle porukalle!