1.3.2018

Kaatuu, ei kaadu...


Politiikassa pannaan puhuvia päitä kiertoon.


Kaatuuko hallitus ja mihin suuntaan?

Olkoon pelin politiikkaa, harkittua maan kaivamista hallituksen alta tai ei. Silti Elina Lepomäkeä pitää kiittää suorasta puheesta sotesta ja maakunnista, mikä on 
politiikassa hyvin harvinaista. 

Elinahan kertoi vain sen, mitä mieltä suurin osa kansalaisista oletettavasti on, noista erittäin kalliista ja vielä täysin epämääräisistä uudistuksista. 

Kannattaa ennemmin kaataa ja haudata yksi hätävarahallitus kuin kuormittaa pientä kansantaloutta kymmeniksi vuosiksi liikaa ja melko turhaan, vain hallintohimmeleiden ja poliittisten pyrkyjen takia. Vanhoillakin systeemeillä olisi pärjätty hyvin, niitä vähittäin ja taiten kehittämällä.

***

2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Tyylikäs kuva! Mutta...

Hallitus jatkakoon ensi vuoden vaaleihin asti. Sote voimaan, heti! Suomi täytyy saada kaulaansa myöten paskaan, jotta kansalaiset pysyvät hereillä äänestyskopeissa ja muistavat ketkä ovat niitä viimeisiä lapiollisia heittämässä heidän suunsa tukkiakseen.

intrigööri kirjoitti...

Sote ja maakuntauudistus olisivat tai ovat suomalaisille turhan iso julkinen lantakasa lapioitavaksi. Kovin heikoilla jäillä Sipilä liikkuu ison hevoskuormansa kanssa, vaikka siniset ovatkin rattaita vetämässä.

Jos sotesotku ja maakuntamylläkkä toteutuvat, kiittäkäämme siitä sinisiä!