30.10.2019

Kalifi löytyi hajun perusteella?

Isis Abu ja likapöksyt.

Amerikkalaiset pahisjahtaajat eivät kaiketi paljasta ikinä kaikkia yksityiskohtia jännittävistä terroristipomojen jahdeista eri puolilla palloa. Monta kertaa erikoisjoukot ovat onnistuneet, usein on erehdytty tai isketty vääriin kohteisiin. Jahdista tulee helposti silkka lahti, jolloin kuulusteltavia ei jää.

Nyt uudisissa kerrotaan, että nohevien Syyrian kurdijoukkojen agentti onnistui pöllimään pyykinarulta itsensä suurkalifin bokserit, joista saadut dna-näytteet täsmäsivät etsittyyn pääpahikseen. Sanotaan, että agentti selviytyi vain tärpärästi ääriäkäisten mustakaapuisten pyykkärien sinkoamista veitsistä, kivistä, kranaateista, luotikuuroista ja julmista manauksista, sekä hajusta.

Vertailunäyte etsityn henkilön dna:sta saattaisi olla peräisin vuosien takaa irakilaisesta vankilasta, missä tuleva kalifi silloin istuskeli meditoimassa ja tutustumassa myöhemmin mm. amerikkalaisiin poliittisiin merkkihenkilöihin.

Henkilön, tuon Abun, tunnistamista perustellaan kyllä nyt dna-näytteillä, mutta tavallisesti asioista hajulla olevat paikalliset lähteet kertovat, että tosiasiassa amerikkalaisten sotakoirat tunnistivat tutun tyrmäävän isis-löyhkän jo kilometrien päästä tuulen yläpuolelta.

Yksi sotakoirista vammautuikin herkän hajuaistinsa takia  jahdin viime hetkillä päästyään liian lähelle saalistettavaa. Koira on kuulema toipumassa ja saattaa piankin antaa käpälää presidentille.

Nyt epäillään sitäkin, ettei kysymys ehkä ollutkaan pelkästä likapyykistä, vaan kalifin piilopaikassa kehitettiin taas kemiallista asetta. Syyriassa kerrotaan viime vuosina useinkin käytetyn kemiallisia aseita, mutta kuka käytti ja mitä?

Lopulta sunnuntaiset hyökkääjät joutuivat räjäyttämään tuon kalifaatin kaikkein salaisimman vuohitilan täysin maan tasalle, jotta umpitunnelit ja muut paikat saatiin tuuletettua. Muuten siellä olisi saattanut aiheutua jopa maakunnallinen joukkotuho, mitä ystävälliset amerikkalaiset tietysti yrittivät välttää. 

Täältä tähän!

***

1 kommentti:

intrigööri kirjoitti...

Isisin tai Daeshin "kalifaatin" tekemiä hirveyksiä sai vuosien ajan jatkuvasti seurailla mediasta. Pienintäkään sympatiaa sellaiselle ei täältä irtoa. Jos pahis räjäytti nyt itsensä lisäksi lapsia, sellainen tuntuu tietysti pahalta. Terroristit eivät liene ajatelleet samoin murhaamistaan tuhansista siviileistä ja lapsista.

Jos tuosta Abu Bakr al-Baghdadista haluaa asiatietoa, sellainen linkki löytyy tämän vanhemman ig:n postauksen lopusta. Linkki:

https://intrigoori.blogspot.com/search/label/Joona%20ja%20Osama