21.11.2019

Impotentti hallitus


Nyt tyrkkää wanhaa, mutta huonoa impivaaralaista vitsiä:

Mummo kohtasi lehteä hakiessaan postilaatikolla naapurin mummon. Samalla siinä pantiin paikallisuutisiin vauhtia:

"Meijän Antti on ollu siellä ylopistossa vasta kolome kuukautta. Ja aattele Hilja, että eilen se kirjotti, että siitä on jo nyt tullu impotentti."

"Voe mahoton, kyllä ne nuoret on sukkelia oppimaan", Hilja päivitteli.

Mikä tässä eroaa nykyajasta? Se, etteivät mummot ja vaarit enää mene turhaan postilaatikolle, koska myös hallituksesta on tullut impotentti oman maansa oikeiden asioiden hoitajana. 

Vanhasta kunnon Postista on tullut jonkinlainen potsi. Potsi tarkoittaa Pohjois-Karjalan kirjallisessa kulttuurissa sikaa, pikku possua. Sen pituinen tämä.


🐷🐷🐷

2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Vihapuhetta, josta tein jo ilmoituksen poliisille. Feministisen lesbohallituksen kutsuminen impotentiksi on hirvittävä loukkaus.

Hallitus vetää nyt raakaa politiikkaa ja kaikessa piiloudutaan virkamiesten selän taakse. Päivi Räsäsen ajojahti, joulujuhlat pois operaatio, al- Holin terroristit, PS- nuorten rahat, Irakilaisten automaattiset oleskeluluvat, etc. Kaikki nämä asiat on tehty ministerien tiukasta vaatimuksesta, mutta vastuuta ei oteta.

intrigööri kirjoitti...

Poistin pari omaa kommenttiani, sillä joku valtakunnanmurmeli saattaisi ottaa ne tosissaan. Suoritan tässä tehokasta katumista tai sitten en.

Koti on muuten vaarallinen paikka. Kotiinsa on moni kuollut. Suomessa vanhus voi kuolla myös kunnallisen kotihoidon piirissä niin, ettei kukaan huomaa pitkään aikaan. Näinkin kävi Helsingissä:

https://yle.fi/uutiset/3-11080985