3.1.2015

Tuhat Breivikiä

Isis-lapsi voi harjoitella päiden
katkomista nukella.
Mielipuolinen joukkomurhaaja Breivik tappoi 2011 autopommilla ja ampumalla Norjassa 77 ihmistä, joista suurin osa oli nuorisoleiriläisiä. Osavastuuta vastajihadistinakin esiintyneen Breivikin teoista yritettiin Suomessa keskusteluissa ja myös mielenosoituksin vierittää täkäläisten maahanmuuton käytäntöjä kritisoivien henkilöiden niskoille. 

Hyysäisitkö Breivikiä?

Vastaus on, ettei kai kukaan Breivikiä hyysäisi. Intrigöörin mielestä Breivik joutaa istumaan eristettynä lukkojen takana lopun ikäänsä. Kaikkia pahoja tekoja ei saa koskaan unohtaa, eikä saa antaa anteeksi.

Maailman pahuus ei kuitenkaan näytä helpottavan, vaan joskus se jopa pahenee. Näin on, vaikka muistamme hyvin mm. Kambodzan ja Ruandan  kammottavat kansanmurhat.

Syyriassa ja Irakissa toimiva, sekä sieltä laajalti levittäytymään pyrkivä islamilainen kalifaatti Isis pitää sisällään eri arvioiden mukaan 10.000 - 30.000 aktiivista ns. taistelijaa, joiden teot ylittävät silkassa pahuudessaan jopa Breivikin julmat murhat ja ovat koko laajuudessaan jo kansanmurha. Isis kasvattaa lapsistakin aikuisten jäsentensä kaltaisia tunnottomia murhaajia, kiduttajia ja raiskaajia.

Muitakin ääripahiksia on monissa maissa, kuten nyt näkyvästi Syyriassa ja Irakissa ja mm. Pakistanissa, mutta tämä Isis-joukkio koskettaa suoraan suomalaisia. Isiksen riveissä on kymmenittäin myös Suomesta sinne lähteneitä taistelijoita ja terrorismin tukijoita. Joitakin heistä lienee jo palannut tänne kylmään Suomeen. Koko Euroopasta Isisin ja muiden jihadistien riveihin lienee liittynyt noin 3000 henkilöä.

Hyysäisitkö Isis-terroristia? 

Vastaus on, valitettavasti, että monet Suomessa ovat jo valmiita hyysäröimään Isis-terroristeja. Ehkä kaikkein tautisin kannanotto tuli taannoin eräältä demarien kansanedustajalta, joka haluaisi noille Syyriasta takaisin Suomeen palaaville Isiksen terroristeille tai jihadisteille kunnioitettujen vanhojen sotaveteraanien kohtelun. 

Suomalaiset hyysärit ja valikoivat himosuvakit kasvattaisivat tässä tapauksessa myrkkykäärmeitä, pahimman lajin väkivaltarikollisia, povellaan. Tuskin kukaan yrittäisi sopeuttaa Breivikiä yhteiskuntaan tai montaa Breivikiä, tuhatta Breivikiä. 

Kantavatko nuo suomalaiset suvaitsijat myös vastuuta noiden vahvasti aivopestyjen terroristien, päiden katkojien ja terrorismin tukijoiden tulevista teoista? No eivät varmasti kanna, vaan kääntävät syyt ja vastuut heti toisaalle, esimerkiksi joillekin läpipahoille ns. rasisteille.

Turvallisuusviranomaiset kaikkiaan ja supo erityisesti taitavat olla tällaisissa asioissa suomalaisten ainoa palomuuri täällä tapahtuvaa terroria vastaan.

Isiksen nettiin tunkemia murhavideoita ei tee mieli katsoa lainkaan, mutta laitan kumminkin tähän linkin pelkkään kuvahakuun, varoituksen kera tietysti! Todellisuus pitäisi kaikkien tiedostaa, mutta kaiken suvaitseminen on sairautta. Isiksen tuhannet siviiliuhrit ovat ihmisinä kuin veljiämme ja sisariamme, hirviöiden armoilla.

***
Lisäys: Turha kai näissä blogeissa on mitään toivomuksia heitellä poliitikoille, koska he eivät lue tällaisia tavismeikäläisten kirjoittamia mielipidejuttuja. Poliitikoilla kun on aina tavaton, joskin itse aiheutettu, kiirus päällänsä. Kyllä siinä tohinassa äänestäjätkin heiltä tyyten unohtuvat vuosikausiksi kerrallaan.

Siksi kirjoitan lopuksi joulupukille ja toivon hänen talvilomaltaan vaikuttavan siihen, että Suomi älyäisi suunnata velkarahoja eli runsaita avustusmiljooniaan reilusti Syyrian naapurimaiden pitkäaikaisille pakolaisleireille Turkkiin, Libanoniin ja Jordaniaan. 

Muistathan joulu-ukko, että myös Syyrian ja Irakin kurdeja kannattaisi tukea tuntuvasti. Kiitos!  Pakkasukko akkoineen auttaa Syyriassa vain Assadia joukkoineen. Setä Samulin erittäin avokätiset avustukset Irakissa ovat jo aikoja sitten kääntyneet pahasti kaikkia alueen ihmisten auttajia vastaan. 


***

Ei kommentteja: