23.2.2015

Yleltä 30 tuntia koraania

Veroyle aikoo luetuttaa radio ykkösellä koraanin kannesta kanteen. Luvassa on 60 puolen tunnin jaksoa maaliskuun 7. päivästä lähtien. Kyllä nyt kansa ihanasti valistuu "pyhillä teksteillä"!

Intrigööri muistaa vielä hämärästi, kuinka Yle tuputti suomalaisille Neuvostoliiton autuutta tuutin täydeltä. Silloin nuo Neuvostoliitto tänään -ohjelmat ja Naapurineljännes, sekä monet muut aatteellista lähetystyötä tehneiden toimittajien tuotokset jäivät kuuntelematta, koska ne olivat meikäläisen mielestä vastenmielisiä. Nyt jo vähän harmittaa, kun sitä paasausta ei osannut aikanaan kuitata huumorilla. No ei osannut, kun ylen towerit olivat tosissaan.

Toivoisinkin, että Yle esittäisi uusintoina myös kaikki Neuvostoliitto tänään jutut ja myös Naapurineljännekset, ihan vain historiallisista syistä. Tellussa ja radiossa on nykyisin aika vähän hyviä hupiohjelmia.

Myös nykyneuvostolii.., eikun Venäjän johto tarjoaisi kaiketi sieltä kuuluisalta trollausasemaltaan paljon ilmaista ohjelmaa. Se lisäisi tietoa Venäjästä eilen ja tänään ja täydentäisi Ylen päättymätöntä kansanvalistusagendaa. 


***

2 kommenttia:

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

No voi v... tähänkö minunkin verorahojani haaskataan? Minulla on Koraani (suomenkielinen käännös) vessalukemistona Raamatun ja Niilo Pielisen kokoelman kanssa. Tällä tavalla saa aivan tarpeeksi Koraania. Ei tarvita mitään YLE:n typeryyksiä.

intrigööri kirjoitti...

Minusta tämä Ylen verorahoilla käynnistämä madrasakoulu kaikille tuntuu oikein pahalta. Kyllä se olisi muslimien oma asia järjestää omilleen uskontonsa opetus, ei se kuuluisi edes suomalaiselle koululaitokselle, vaan imaameille. Voisi siihen muslimilasten uskonnon opetukseen ehkä antaa valtionapua. Islam on Ylessä otettu älyttömän lipomisen kohteeksi, kun entinen kommariuskonto on romahtanut. Koraani löytyy kirjastoista, jos se ihmisiä kiinnostaa.