25.3.2015

Kepulaisten muisti pätkii yhä

Ai hurja! Nyt pelottaa, että tulevassa pääministeripuolueessa kepussa saattaa olla paheneva ongelma muistikatkoista. Muistammehan me kansalaismedian käyttäjät, ehkä, ex-pääministeri Vanhasen painin omien muistiongelmiensa kanssa.

IS:n jutun perusteella voisi olettaa, että myös kepun voimahahmo Mauri Pekkarinen olisi saanut Vanhas-tartunnan,  mitä muistamiseen tulee. Pekkarinen ei kai muista enää paljon mitään tuulivoimasta tai siitä, että hänen oma lähipiirinsä saattaa käydä osittain tuulivoimalla?

Ei tämä nyt oikein hyvältä näytä kepun kannalta. Pottukuoppien pölyt ylväästi yltään karistellut puolue hypännee piankin hallitusvastuuseen. Se vastuu ei ole ihan pieni, sillä tulevasta kaudesta ränsistyvän talouden ja kasvavan työttömyyden kera saattaa tulla rankin Suomen poliittissa lähihistoriassa .

On mahdollista, että pottukuopat ja kellarikomerot kutsuvat taas seuraavaan hallitukseen lähteviä puolueita pomoineen. Mutta se tapahtuu vasta joskus neljän vuoden päästä, joten ei kannata hättäillä. 

Muistellaan niitä juttuja sitten joskus aikanaan. Niitä, mitä ne nyt oli...

***

Ei kommentteja: