16.3.2015

Putinin terveysloma päättyi?

Putinin varovainen istahdus.
Intrigööri on ollut presidentti Putinin kymmenen päivän piilossa olosta yhtä ihmeissään, kuten kuin 99,99 prosenttia kaikista muistakin median kuluttajista. Aamuna näimme vihdoin videolla Venäjän napamiehen astelevan parketilla yhdessä Kirgisian presidentti Almazbek Atambajevin kanssa.

Intrigööri uskoo, että Putin oli jossain hoidattamassa terveyttään tai sairauttaan. Myös poissaolon kesto sopisi siihen oletukseen. Mahdollisesti presidentille tehtiin jokin leikkaus? 

Koska itseäkin pari vuotta sitten operoitiin vähäsen pötsin eli maharepun seudulta, Putinin olemuksessa häivähti kuin jotain tuttua.

Jos urheilullisen ja ikäisekseen kaiketi hyväkuntoisen Putinin normaalia olemusta muistelee, miehen askelluksessa oli ehkä tarkoituksellistakin judokan rentoutta ja itsevarmuutta. Varmaankin aamulla himokkaan toimittaja- ja kuvaajaluman edessä tilanne oli jotenkin tavallista jännittävämpi, sekin voisi tuoda muassaan virastokankeutta, vaikka monenlaisista huhuista olikin Putinilla kuulema lystiä piisannut?

Mutta, mutta... Intrigöörin haukansilmä on näkevinään RT:n videolla pientä jäykkyyttä sillä hetkellä, kun Putin istahtaa tuoliin ja korjailee palttootaan. 

Hikeäkin lähiotoissa hiukan pukkaa kasvoille, mutta siitä ei osaa päätellä enempää. Se varovaisen oloinen istahdus, se saattaisi kertoa jotain. Harvempi sitä leikkaushoidon jälkeen ihtiänsä millään muotoa revittelee, hiukan kipeetäkin se voi tehdä.

Tai sitten tuo luulottelu ei kerro mitään. Intrigöörille ei nimittäin vaihdettu sahajauhoja leikkauksessa, silloin pari talvea sitten. Se operaatio laitetaan alulle ylätuvan puolella sitten joskus, kun on aika taas putkahtaa elämän kiertokulussa uudelle etapille. Tiedä sitten, mutta ainakaan aine ja energia ei katoa, muuttaa vain muotoaan.

Saattaahan meillä nytkin olla edessämme vielä jokunen vuosi, lähes ikätoveri Putinin kanssa? Pomiloidaan eli siunaillaan tässä senkin toiveen kunniaksi. Mutta aina vähäsen lystiä olla pittää! Putinilla vain kaikkea tässä elämässä taitaa olla enemmän?


***

2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Olisko tyrä leikattu Volodjalta! Itseltäni on ja a vot, viikon oli ylen kipeä.

intrigööri kirjoitti...

Tyräleikkaus on yksi mahdollisuus, jos on vaikka judomatolla tai vaakamambossa väännetty liian tiukasti. Minulle on semmoinen operaatio tehty kaksi kertaa ja varomaan se pisti jälkeenpäin, ainakin viikon verran.
Päätä eivät liene vaihtaneet, koska ukon ulkonäkö on entisellään ja niin on sotapullistelukin.