24.12.2018

Onneksi on piparia!


Aattona yksinäinen blogiukko tässä virkistyi radion joululauluista sen verran, että toivottaa kaikille täällä pistäytyneille iloista joulua! Pipariakin vielä on, kun toivat.

Netti ei unohda, eikä intrigöörikään unohda ihan kaikkea. Joskus muistan jopa kaukaisia typeriä mainoslauseita. Pipareista tulee hassu muistuma vanhaan US:n piparijuttuun. 


Toivottavasti en pilaa kenenkään harrasta joulutunnelmaa, kun pistän siitä linkin: Piparia ainakin oli tarjolla ja halavalla, kertoivat isot tytöt.


***


2 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Hyvää Joulupäivää Intrigille!

Kiva juttu, että tuo aina mielenkiintoinen aihe eli pipari on nostettu keskusteltavaksi.
Linkattu US juttu tulisi saada jatko-osan. Siinä SohviOo ja AnnaKoo esittelisivät omat pipariosastonsa ja ilmoittaisivat mihin numeroon saa tarjouksia soitella.

intrigööri kirjoitti...

Joskus vielä muistan olleeni viime vuosisadalla sanomalehdessä töissä, useammassakin. Siinä roolissa pitäisi tehdä juttu ns. piparimarkkinan tilanteesta.

Pitäisi kertoa piparin hinnoista ja tavaran kysynnästä täällä ja lahden eteläpuolella. Alan käytännöistä pitäisi kysellä. Lakipykälistäkin joutuisi selvittelemään, jotta kärsiikö moisessa touhussa enää olla mitenkään mukana, edes maksavana asiakkaana. Ei kai?

Tämä ei kuulu tähän asiaan, mutta kauppakamareilla on käytössä semmoinenkin tehtävänimike kuin tavarantarkastaja.