30.12.2018

Orvolta se tuntuu




Kuvassa on neljä metsässä seisovaa viehättävää luonnollista henkilöä, koska nykyisin ei saa tytötellä. Mukana on myös ripaus politiikkaa:

Nuo uuden vuoden vastaanottajat seisovat lumisessa metsässä, mikä otetaan Suomessa entistä tiukemmin hyötykäyttöön, siis se metsä.

Keväisten voimasuhteiden mukaan valittavassa uudessa hallituksessa on ainakin sinistä ja punaista väriä, kuusten oksat ovat läheltä nähtyinä oikeasti vihreitä.

Jos vielä saisi muistella vanhoja sukupuolisuuksia, kuvassa saattaisi olla myös hyppysellinen feminismiä.

Kuvan neutraalishenkilöt torjuvat ilmaston lämpenemistä puhaltelemalla 
ilmaan lumihaituvia. Se lieneekin suomalaisille tehokkain ja samalla ainoa oikea tapa torjua pallon lämpenemistä.

Tulevaa pääministeriä en sentään ala arvuutella, sillä se tuntuisi vähän orvolta!

Ei kai sentään äskettäin oikeudessa sakkoihin tuomittua valita pääministeriksi? Vai onko sakkojen saanti yhdelle poliitikolle pelkkä pikkujuttu ja toiselle elinikäinen leima?

***

6 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

No eiköhän tilanne korjaannu aidolla vilpittömällä tehokatumisella.
"- Minä en ole nähnyt, että nämä henkilöt, jotka on tuomittu, nimenomaan ihmisarvoon kohdistuvasta loukkauksesta, että he olisivat osoittaneet tehokasta katumista, Niinistö viittasi Jussi Halla-ahoon ja Teuvo Hakkaraiseen, jotka valittiin perussuomalaisten johtotehtäviin Jyväskylän puoluekokouksessa."

Toisaalta usein käynti optikolla riittää.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/0636662d-e66b-4b51-9bed-5c53f31d9197

intrigööri kirjoitti...

Vihata voi, mutta siitä ei saa puhua. Poliitikkoja on turha vihata, sillä he eivät ole vastuussa mistään kenellekään. Lieneekin parasta hiljentyä, ettei syyllistyisi vihan viljelyyn routaisessa maassa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Inrtrig.
Olet taaskin oikeassa "Poliitikkoja on turha vihata, sillä"
jatka lausetta ihan omin näppäimin.

Hyvvee Uutta Vuotta

intrigööri kirjoitti...

Suomessa on nyt vallassa ketkuimmat poliitikot koskaan, eivätkä sen sorttiset kelmit vähene, vaikka nykyinen hallitus lopettaakin keväällä surullisen suhmurointinsa.

Blogisteissa on paljon lukemisen arvoisia kirjoittajia. Vuoden vaihtuessa ja aina muulloinkin suosittelen erityisesti Pauli Vahteran todellisuudentajuisia ja kiihkottomia kirjoituksia!

https://blogit.iltalehti.fi/pauli-vahtera/

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Onnekasta alkanutta vuotta 2019 blogistille ja blogin lukijoille!

Sellainen hatara muistikuva on, että entisvanhaan oli ihan feminismille pyhitettyjä lehtiä. Niissä ei siis miehiä kuvissa näkynyt.

Pitäiskö tähän kertoa tarina, joka sivuaa Pauli Vahteraa. Hän oli leivättömän pöydän ääressä todistajana. Kertoi yrityksen x kirjanpidon kuntoonlaitosta yms. Tuolla kertaa "tosiasiallista määräysvaltaa käyttänyt" kokenut yrittäjä sai maksettavaa ja liiketoimintakieltoa käräjiltä.
Sama vanha yrittäjä oli parin vuoden päästä uudestaan käräjille haastettuna, koska verokarhu koki saaneensa liian vähän. Yrittäjä oli toiminut konsulttina aiemman oikeustapauksen yrityksen jatkajan parissa. Ainakin käräjillä verokarhua jäi nuolemaan näppejään ilman saalista ja yrittäjä vapautettiin syytteistä. Tässä tuli mieleen, että oli kaiketi Pauli Vahtera laittanut sen kirjanpidon lailliseen kuntoon.
Aasinsilloitus nimeltä mainitsemattomaan pääministeriyden tavoittelijaan ja hänen taustaryhmäänsä. Nimittäin on onnetonta, ettei yrittäjissä ole enempi demareita. Silloin yritykset olisivat iloisia veronmaksajia, eikä yritysverotusoptimoinnin rajatapauksia juurikaan tulisi oikeuteen.

intrigööri kirjoitti...

Kyllä kai poliitikoille vielä nykyisinkin uskaltaa selkänsä kääntää. Ketkuilua on mielestäni se, että valtiota, kuntia ja meitä ihmisiä viedään aina kylmä pisnes edellä, kuten Sipilä jengikin tekee. Mietin äsken, että mistä Sipilä tämän hirmuisen Bernerin keksi. Ehkä kultasormilla oli silloin sopivasti jokin kelmien kerhon kokous?

Vahtera on pätevä tilitoimistomies. Jututin joskus lehteen yhtä keskuskauppakamarin silloista huippumiestä, se taisi olla 90-luvun alkua. Vielä silloin puhuttiin asioista suoraan ja reippaasti, ihmisten lailla, eikä jokaisesta sanasesta imaistu kapallista herneitä kolviin.

Haastateltava mainitsi suomalaisten tilitoimistoyrittäjien määrän, olikohan tuhat. Hän sanoi, että jos puolet heistä aamulla ammuttaisiin, ei tulisi mitään vahinkoa.

Alalla siis oli paljon tunaroivia haittayrittäjiäkin. Nykyisin moinen ja missä vain julkaistu lausunto aiheuttaisi somessa hyrskynmyrskyn. Jouduttaisiin kai leivättömään pöytään sekä tuhmasti sanoja, että sen lehteen laittaja, jopa lehtikuvaaja olisi joutunut ainakin todistajaksi. Heh. Pienenkin etnon sotkeminen asiaan heilauttaisi jo häkkiäkin.

Hyvää vuoden jatkoa vain! Seuraillaan miten ilmasto muuttuu, eikös se ole maapallolla jatkuva eli päättymätön prosessi. Paljonkohan ja mitä kaikkea ilmastojumalan alttarille nyt pitäisi uhrata? Ei taida lumen puhaltelu riittää?