5.12.2018

Pallo kateissa


Oulussa ilmitulleista lasten raiskauksista kohkataan nyt kovasti ministereitä myöten. Tosi on kuitenkin, että useimmilta suomalaisilta poliitikoilta on ollut noissakin mamuiluun liittyvissä asioissa pallo eli järki täysin hukassa jo pitkään, monien hallituskausien ajan. 

Poliisi sentään toimii vieläkin vähennetyistä rahkeistaan huolimatta ja tekee sen minkä lait sallivat.


Politiikot ja monet eri tahot tekevät kuitenkin edelleenkin kaikkensa suomalaisten syyllistämiseksi ja rankaisemiseksi, elleivät he suppusuin  hyväksy kaikkia kasvavaan maahanmuutoon liittyviä ikäviäkin ilmiöitä ja seurauksia. Niin käy nytkin, kun useimmat tolkun ihmiset suuttuvat uusimmista julkaistuista pahoista teoista ja julkistavat niistä ehkä mielipiteitään netissä goottilaisin kirjaimin.


Raiskauksia tehneet häiskät tuomittaneen aikanaan oikeudessa, mutta ehkä jo ennen sitä rätkitään sakkoja sun muuta sukusuomalaisille ns. vihapuhujille? Nk. vihapuhujien kyttäys ja lyttäys saattaa vain pahentua, jos ja kun maan hallituksessa ja eduskunnassa istuu ensi kesästä lähtien enemmänkin kaikensorttisen maahanmuuton innokkaita edistäjiä? 


Satuin lukaisemaan Suomen Uutisista, mitä Halla-aho oli todennut sisäministerin ja hallituksen suurista teoista raiskauksien ehkäisemiseksi. Jotta ei ne kuitenkaan mitään tee. Olin just sitä ennen itse pähkäillyt ihan samoin. Puhuminen ei ole teko, eikä kirjoittelukaan.


Itse en aio vastakaan tehdä suurenmoisia ilmastotekoja, enkä muutakaan sellaista ylimaallisen ihanaa. En myöskään ala feministiksi, vaikka ihailenkin monia naisia. Käytännön hyviksenä tulen keväällä taas äänestämään perussuomalaista ehdokasta. Siitäkin on jo ainakin kymmenvuotinen perinne.



Terveiset täältä yhdeltä syrjikseltä itsenäisyysjuhlaan: Hursti ystävineen viettää itsenäisyysjuhlaa Hakaniementorilla.


Lisäys: Kaksi erillistä yksittäistapausta eli vakavan bussiturman yritystä. Ylen jutun mukaan sellainen ei anna aihetta pelolle?



***

Ei kommentteja: