7.12.2018

Pallo jalassa


Lännen media valistaa tänään meitä siitä, että noin puolet vakavan rikoksen takia karkotettaviksi esitetyistä henkilöistä saakin jäädä Suomeen. Päättyvänä vuonna 2018 on päätetty karkottaa Suomesta 154 ihmistä, joista oikeasti karkotetaan vain 84, ehkä sillä varauksella, että jokin maa ottaa heidät vastaan. 

Mamuviraston mukaan tuo suhdeluku on pysynyt vuosien ajan lähes samanlaisena. 
Maahantulijat ovat siis Suomessa varsinaisia pitovieraita, jotka on melkein aina ihan pakko ottaa johonkin pysyvästi syytingille ja asumaan. 

Rikollisista ulkomaalaisista puhuttaessa siten ikäänkuin laitetaan paha pallo suomalaisten jalkaan, eikä siitä eroon pääse.

Pian kai joku neronleimahtelija esittää, että karkotetaan sitten vastaava määrä kantasuomalaisia, rikollisia tai ei. Siis: karkotetaan sitä suomalaisiakin ja suomalaisissakin on vakaviin rikoksiin syyllistyneitä, vai miten se menisi?

Intrigöörin saisi tietyin edellytyksin karkottaa, mielellään ei ihan Pirunsaarelle, vaan vaikka Portugaliin, koska siellä kuulema asuu myös taviksia, eikä vain varakkaita suomalaisia. Ulukona on nääs märkee ja viileetä! Kiitos!

3 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

?????

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Sorry!

En ole pitkiin aikoihin saanut kommmetteja läi blogiisi, joten sen takia kokeilin noin oudosti.

Noista Oulun jutuista tuli vain mieleeni se 8- vuotiaan somalitytön tönäisy Espoossa tapaus.

POLVILLESI, SUOMALAINEN MIES, oli silloin hesarin kolumnin otsikko. Tapuksesta ei löytynyt mitään todisteita ja tämän tytön isä kertoi tehneensä monia ilmoituksia rasismista jo aikaisemmin, mutta poliisi ei ollut reagoinut.

intrigööri kirjoitti...

Oon välillä meinannut tosissaan laittaa tämän blogin kirjahyllyyn, mutta en ole kuitenkaan malttanut lopettaa. Siksi olen pari kertaa katkonut koko kommentointia, vaikka hyvä kai se olisi, jos tämäkin blogi olisi sosiaalisempi.

Meillä Suomessa on vissiin liian lepsu meininki tulijoiden lähtömaihin verrattuna. Eräissä (ei saa mainita) maissahan pikkutytötkin ovat, elleivät jo naituja, ainakin varattuja jollekin äijänkohmulle ja vissisti säkitettyjä.

Tietyissä "kylttuureissa" esim. raiskaria saattaa jahdata pahan teon takia puoli kylää ja toinen puoli hioo puukkoja sukunsa kunnian vuoksi. Toisaalta syylliseksi laitetaan kompromissina ja herkästi viaton uhri eli tyttöparka ja silloin pahoinpidellyn lapsen tai naisen kohtalo on julma.

Liian etäisistä "kylttuureista" tulijoiden kunnollinen kotouttaminen on silkka joulupukkijuttu. Suomeen lähimaista tolkun töihin tulevat eivät paljon kotouttamista tarvitse. Suomalaiset työttömät on kamalalla tavalla jo hylätty. Poliitikoille ei kai kukaan osaa vääntää helppojakaan tosiasioita rautalangasta, koska heillä on ideologiset yövalot aina päällä.

Suomalaisen miehen pitäisi kai itkeä polvillaan anteeksi silkkaa olemassaoloaan, en tiedä keneltä. Mutta mihin se sukupuolineutraalius silloin unohtuisi? Ämmänriähkät ne vasta ovat joskus kuin riihen seinästä revittyjä. Nimim. kokemusta on.