5.3.2019

Kokoomus kuuluu teille, ei meille!

Noidat kiertävät jo Arkadiankukkulaa, 
SDP vetää muodostelmaa.
Eduskuntavaalien varsinainen uurnapäivä on 14. huhtikuuta eli just pääsiäistä vasten. Silloin noidat lentelevät ahkerasti luudilla jupisemassa loitsujaan äänestyskansan korviin, kissat rääkyvät ja padat porisevat.

Entisen ay-änkyrä Antin johtama demaripuolue on hyvässä nosteessa niin, että luudanvarsi jo kaarrevoimista rutisee. 

Antti kiskonee noitamaiseen nousuun myös kummallisen väsähtäneet Liin vasurit, sekä jonkun ehkä joskus johonkin johtamat myrkynvihreät. Ruåtsalaisethan ovat aina valmiina mihin vain hallitukseen, kuten kunnon partiolaisten kuuluu.

***
Tuoreimman gallupin mukaan kokoomuskin kuuluu jo teille, eikä meille, jos äänestäjien suurelta enemmistöltä kysytään. Intrigöörin vanha ennustelu  pääministeri Orposta menee sitten hatelikkoon, mutta menköön.

Kepun kannattaa laittaa pottukuopat kuntoon, sillä neljä vuotta on pitkä aika  odotella uutta huikeaa gurua vaalivankkureiden vetäjäksi. Sipilästä ei taida olla enää siihen hommaan.


Kansallisen pajatson tyhjentäminen pahimmanlaatuisten bisneshaiden masseihin ei näytä tuovan kannatusta hallituspuolueille. Ylimielisyyskään ei tuo ystäviä.

Persut porskuttaa kasvu-uralla, kuten oikein johdetulle puolueelle kuuluu. Jonkun politiikassa on puhuttava myös tavan kansan äänellä, eikä vain kailotettava joitain eurokomission kotkotuksia tai sirkuteltava loputtomia maailmanparannuksia. 

Maailmanparannuksille on yhteistä ainakin kaksi asiaa. Se, ettei niissä juuri ole  tolkun sisältöä ja ne kaikki tulevat hyvin kalliiksi. Ei ilmastossakaan ole paljon painoa, mutta mm. ilmastohysteria ja -ahdistus ovat joidenkin puolueiden mielestä poliittisesti oivallisia pelottelun välineitä.

Lisäys 6.3: Ilmasto-oravat kiipeilivät puiden puutteessa eduskuntatalon pylväisiin.

Feminismille sykkii toki monen muunkin kuin demarien puheenjohtajan sydän, ellei siihen yleisteemaan liittyvien aatteiden asiasisältöä viitsi ajatella.

***
Taannoin demarit pusersivat vaaleja vasten julki kauhuelokuvan traileria  muistuttavaa jumputtavaa rappia. Tuleeko siitä vielä rappio eli meikäläinen versio Venezuelan tiestä. Vuonna 2023 ollaan viisaampia, ellei olla jo Raatteen tiellä. 

Sitä odotellessa, jos kantti kestää: Tarja Halonen rap!


3 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Politiikasta sen verran.
Vaalit on kuin jjjääkiakkoliika (tre murretta). Se on ihan se ja sama voittaako tappara tepsi kärpät tai hifki. Sama show jatkuu ens kautena. Hierooko soini tai orpo, max 2 min, jos kyynärpäällä tai takaluukussa.

intrigööri kirjoitti...

Just noin! Samanlainen kansan kusetus jatkuu vaalikaudesta toiseen. Lopulta taitaa kantakansakin olla jo vähissä, eikä moni vanhempi viitsi enää äänestää.

Nuorempia voi vielä höynätä jopa ilmastonmuutoksilla ja maailmanparannuksilla. Suomella ei ole häppeemistä missään valtoiden välisissä väännöissä, päinvastoin, mutta kun ihan kaikesta saa joidenkin hörhelöiden mielestä suuren ongelman.

Korjailemistahan maan meiningeissä aina on, siksi meikä vielä käy ääntä antamassa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Mutta Intrig.
Noista meijän kiakkopojista tulee melkosia tähtiä rapakon takana, toistuvasti.
Millos on viimeksi kutsuttu suomalaista politiikan saralta huipulle? Tavjaa YKin johtoon? Tai Maraa, no johonkin toimeen. Hä?