2.3.2019

Kekkonen taputti, nyt ne potkii


Sairas huippupoliitikko Urho Kekkonen oli tammikuussa 1982 viimeisiä aikoja presidenttinä. Kävelylenkillä hän taputti ystävällisesti päähän pientä kansalaista, päiväkotilasta.

Nykyisin useimmat meidän poliitikkomme tunnistaa siitä, että he potkivat ylimielisesti päähän pieniä kansalaisia. Mitä avuttomampi kansalainen, sen lystimpi sitä on potkia.

Nykyajan ihmemaa Suomessa poliitikot ovat kyllä tasapuolisia. He potkivat päähän niin lapsia, työttömiä, kuin vanhuksiakin, keitä vain, kunhan nuo vain ovat suomalaisia, eivätkä pysty panemaan kunnolla hanttiin.

Kaikki muut ihmiset ja asiat tässä maailmassa ovat poliitikkojen eli valtiovallan erityisessä suojeluksessa.


***

6 kommenttia:

Veijo Hoikka kirjoitti...

Ehkäpä Urkki lasta ystävällisesti taputtaessaan ajatteli: "Voi sinuakin lapsirukka. Olen yrittänyt säilyä hengissä ja henkisesti terveenä, koska tiedän, että minun jälkeeni ei Suomessa ole enää presidenttiä, milloinkaan".

intrigööri kirjoitti...

Kyllä tämä on aika toksista puliveivaamista, tää nykyinen ns. politiikka. Demokratia perustuslakeineen on puoluepukareille pelkkä hidaste ja itsenäisyys pelkkää tunkkaista nationalismia.

Onneksi Euroopasta löytyy vielä vastuullisiakin oman kansakuntansa päämiehiä ja -naisia. Sellaisia sitten moititaan EU-uskovaisten taholta julkisuudessa kuin paavi paholaista. Paavilla vain on piruja omissa joukoissaankin, sellaisiakin, jotka taputtelevat mielellään lapsia pyllylle.

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Minulle tuli kerran työkkäristä 3 vuokrafirman lappua jo viikon työttömyyden jälkeen. Käskettiin ottaa yhteyttä tai rahantulo ei edes ala. Ruotsissa ja muualla on myös aktiivimallit.

Alan Salezhad iltiksen blogissaan vihjaa suoraan, että Oulun raiskaukset voisi olla järjestetty juttu. Persut. 8 miestä raiskaa vuoden vähän yli 10-vuotiasta tyttöä, itsemurhia ja muuta. Törkeyden huippu edes vihjailla sellaista. Ptmedia.

Se jihadistiksi kääntynyt vaatii myös vaihtamaan tutkijoita. Tuodaan Iranista shariapoliisi kivittämään ne 10-14 vuotiaat tyttölapset.

intrigööri kirjoitti...

Työttömyys voi osua melkein kehen vain. Ei se ole ihmisen omaa syytä, ei ainakaan kokonaan. Nuoretkin voivat pudota urakelkasta lähes huomaamattaan. Jos esim. Tanskassa on parempia ja inhimillisempiä käytäntöjä työttömyyden katkaisemiseksi, miksi niistä ei oteta mallia?

En ole enää viitsinyt lukea hra AS:n juttuja, pitkään ne tuntuivat järkeviltä, mutta sehän olikin pelkkää teeskentelyä. Kun tolkun peli ei johtanut oikein mihinkään, jätkä käänsi takistaan aidon karvapuolen päälle päin.

Harkittuja Oulunkin lasten raiskaukset saattavat olla, turvapaikan ottamista väkisin. Suomalaisia ei täysjärkinen voi moisesta syyllistää. Nuo teot kuvastavat sitäkin, ettei meille "vääräuskoisille" suomalaisille anneta mitään ihmisarvoa.

Seurauksena lie vain muutama vuosi siistiä vankilaelämää oppimassa uusia sikailuja "hyvien veljien" seurassa. Mitä siitä. Palautukselta lähtömaihinkin nuo ruojat välttyvät, jos sellaisia vielä joskus pystytään enemmälti tekemään.

Raiskaajien kotimaissakaan ei noita jolppeja taida oikeasti mikään rangaistus uhata, sellainen ehkä seuraisi vain siellä tehdyistä raiskauksista. Silloinkin rankaisijana olisi uhrin suku, apuna voisivat olla kotikylän tai -korttelin porukat. Se olisi sitten selkeästi yksittäistapaus kerrallaan eli pahikselta nirri pois.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Nils-A
Joku aika sitten eräs prof tasoinen blogisti suitsutti Alan S:n blogisteerausta tyyliin rakentava musulmaani. Kommentoin: ne vaan lehmät taivaalla lentelee. Hän ei pitänyt kommenttiani asiallisena. Se siitä.

intrigööri kirjoitti...

Musulmaanien hyödyllisistä ja rakentavista saavutuksista kautta aikojen saisi kirjan. Se olisi yhtä paksu kuin hauska saksalainen vitsikirja tai ruotsalaiset sotasankarit 200 vuoden ajalta, joissa molemmissa on kannet vastakkain.

Rahasta musulmaaneilla ei ole ollut aina kiinni, kuten ei ole nykyisin öljyvaltioissa. Myös kauan sitten oli myös sikarikkaita musuja, kuten Malin kultainen kunkku Mansa Musa.

https://historianet.fi/sivilisaatiot/kuninkaan-pyhiinvaellusmatka-teki-malin-tunnetuksi