11.3.2019

Luottamusta löytyy!

Sotepalloilulla ei liene tekemistä puolueiden kannatuksen kanssa?

Menivätkö soteponnistelut ja suuret rahat hukkaan? Alivaltiosihteeri, eikun  vasta tuo seuraava linkki: 

Alivaltiosihteeri Päivi Nerg hyssyttelee keskustelua väittämällä, etteivät sote-pullistukseen sijoitetut 200 miljoonaa euroa ole menneet hukkaan. Ei suinkaan! Hän uskoo seuraavan hallituksen pystyvän avaamaan sote-solmun.

Nergin haastattelun mukaan nyt on ikäänkuin lapioitu hyvät pohjat uudelle tielle, millä mennä eteenpäin. Luottamusta löytyy.

On se hyvä, että löytyy luottamusta, pakkohan sitä olisi löytyä.  Mutta mihin nyt pitäisi luottaa? Soteen vai sotuun? Syteen vai saveen? Jatkuuko tulevassakin hallituksessa tuttu hökellys, mökellys ja tupellus? 

Joko maakuntamullistus on kuopattu? Ja onko niitä maatakaatavien uudistusten pohjiksi pantuja maakuntia historialliset yhdeksän vai kepuloidut kahdeksantoista tai jokin muu määrä? 

Jokohan pienten kuntien hallinto ja loputkin verorahat on ulkoistettu paratiisisaarille, ehkä se on vasta vaiheessa?

Vaan ei panikoida. Vuodet ja valtion rahat valuivat jälleen haaskiolle, mutta meillä Hölmölässä on silti kaikki hyvin, nyt ja aina! Hajaantukaamme!


***

2 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Iltasanomissa Nasima Razmyar ottaa vahvasti kantaa Hgin musujen
harjoittamaan kunniaväkivaltaan. Kertoo samalla omaa perhettään ahdistellun Nasiman osallistumisesta tanssii tähtien kanssa ohjelmaan. Ja varmaan huivista kanssa.

Nyt kovat pisteet Nasimalle, koska on nostamassa musun hännästä pöydälle.

Ruotsisssa tilanne on aivan päinvastoin, kylteissä ja kirjoissa musliminainen on aina huivi päässä ja lähiöissä se on pakko.

Nasima on ottamassa nyt oikean linjan.

intrigööri kirjoitti...

Suhtaudun Nasiman julkituloon myönteisesti, mutta tuhma epäilyksen demoni kurkkii olkapäältä.