24.4.2019

Kevätpölliäinen


Taas saa sitä mitä tilaa!

👳💃👮

4 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Ei Antti Rinne saa mitään hallitusta kasaan. Hänen hallituksensa on kokonaan vihreiden varassa ja siellä on täysin kokematon ja arvaamaton feministipoppoo "tukemassa".

Vihreät on jo kahdesti lähtenyt hallituksesta vuotta enen vaaleja. Miten ihmeessä Rinne saisi kokoomuksen tai keskustan mukaan näin toivottomaan hallituskuvioon. Vihreät tulisivat kiristämään hallituksessa aivan käsittämättömilä hankkeilla ja aina uhataan kaataa haalitus.

Nuoria feministinaisia suurin osa: koko pienen ikänsä koulun penkillä istuneita kympin tyttöjä, joilla ei ole mitään käsitystä reaalimaailmasta. Pirkka- Pekka Petelius tietää vain linnuista ja pekka Haavistoa ei edes isommin kiinnosta koko touhu.

Vasuripinkit ovat jo ulkona.

Halla- aho on viime aikoina siloitellut joitain vanhoja lausuntojaan, joten ehkä taustalla hahmotellaan jo ainoaa toimivaa hallituskuviota: PS, kokoomus, kepu.

Jopa Jari Tervo kolumnissaan kirjoitti PS: n olevan se suuri vaalivoittaja, jonka vaalivoitto oli aivan ennennäkemättömän mahtava. tms

Nils- Aslak kirjoitti...

PERUSSUOMALAISTEN vaalivoittoa on yritetty mitätöidä hakemalla vertailukohtaa neljän vuoden takaisiin vaaleihin. Silloin voitoksi saadaan yksi edustaja lisää.

Järkevää olisi vertailla edellisen eduskunnan voimasuhteita uusiin paikkajakoihin. Perussuomalaisten eduskuntaryhmällä oli kuukausi sitten seitsemäntoista kansanedustajaa. Nyt heitä on kolmekymmentäyhdeksän. Se on valtava voitto, Suomen poliittisen historian suurimpia. Tosi­asioiden tunnustamatta jättäminen on kaiken tyhmyyden alku.https://www.hs.fi/sunnuntai/art-2000006077612.html

intrigööri kirjoitti...

Todellisuuden taju on pääosin hukkunut nykyisiltä puolueilta. Arvopohjasta ei ole kuin se pohja jäljellä ja siitäkin pudotaan läpi. Feminismi on kaikkein rajuinta epätasa-arvoisuutta. Ilmastonmuutoksella ratsastellaan kuin pääsiäisnoidat luudallaan Kyöpelinvuorelle eli Arkadianmäelle.

Toimivaa kunnollista hallitusta lie nyt mahdotonta saada kasaan. Rinnehän kyllä suostuu mihin vain jallitukseen. Kokoomukselle tai persuille hallitukseen meno vihreiden kanssa olisi tuhon tie. Persut tuskin lähtevät siihen, Orpo saattaa lopulta suostua.

Kepulle olisi terveellisintä pysyä neljä vuotta ituja kasvattamassa pottukuopissa. Vihreät saattavat lopulta upottaa demaritkin, toivottavasti he sukeltavat samalla itsekin pois puoluekartalta.

Anonyymi kirjoitti...

Toimivaa kunnollista hallitusta on tosiaaan noista aineksista mahdoton saada kasaan. Tai ainakaan sellaista, joka pitäisi Suomalaiisten puolta.

Tuohon sähköautoilevaan ilmastovouhottajien ja lihanverottajien sakkiin on Persujen aivan turha lähteä lyömään päätä seinään. Neljän vuoden päästä sitten, kun ei ole enää kiveä kiven päällä, niin persujen enemmistöhallitus.