17.5.2013

Jäätelössä lumiukon kakkaa?


Intrigöörillä ei nyt politiikka ota oikein tulille. Yhtä jäpätystä, vaikka vanhoista päätöksistä, kuten Kreikan takuutuksista. Tai ministerien vaihdoksista, niin kuin se hallituksen pöllöily siitä paranisi.

Toisaalta ei aina jaksa kaivella ikäviä asioita ja räksyttää politsauruksille ja / tai eurokraateille. 
Mukavista ja iloisista tavisasioista ei usein pysty revittämään lukujuttuja, pitäisi olla hirmuisia uhkakuvia, skandaaleita tai muita ajankohtaisia kohahduksia.


Vai klikkaisiko joku innokkaasti otsikkoa: "Päikkärissä riehakkaat päättäjäiset" tai "Mummot neuloivat ahkerina lähetysseuran kahveilla"? 


Luetumpia kesäjutun otsakkeita olisivat sellaiset kuin: "Papat karkasivat kaljoille vanhainkodista" tai "Tappajahauki jahtasi miestä laiturilta saunaan asti".


Mutta nyt on oikeasti kesä, ainakin muutamia päiviä, toukokuiseen tapaan. Kesäkylmät ovat vasta tulossa. Ja tietty myös heinäkuun helteet, nyt niitä tulee, kun ne mennä kesänä jäivät vähiin.


Kesään kuuluu monenlaisten hurjien juttujen ohella jäätelö. Googlen kuvahaulla vihdoin selvisi sekin, mitä tapahtuu jäätelötehtaalla. 


Viime aikoina on pollevainaata löytynyt monista lihallisista tuotteista. Aasia tai kamelia ei kai toistaiseksi ole pizzoista täältä löytynyt, etelän maista en tiedä. 


Mutta tänä kesänä ainakin lapsilta voisi kysyä, löytyykö jäätelöstä lumiukon kakkaa ja miltä se mahtaa maistua. Ding, dong!


Oli jäätelön alkuperä mikä vain, mutta kyllä se maistuu.***

2 kommenttia:

roskasaitti kirjoitti...

Vaikkei näin talviaikaan olekaan paras jäätelökeli, niin nyt on lumiukkokeli. Miten minä toivonkaan, etten olisi tuota kuvaa ja juttua ikinä nähnyt. (-;

intrigööri kirjoitti...

Lunta on tullut niin, ettei meinaa saada parvekkeen ovea auki. Jäätelöä luultavasti syödään pikkukamun kanssa taas viikonloppuna.