8.6.2018

Kyllä homo voi eheytyä!


Harvoinkos meillä ihmisoletetuilla hiukan korvien välissä huispailee. Silloin saatetaan tarvita ammattilaisten apua ja ehkä lääkitystäkin. Mielenpuolen lääkkeitä käyttävät ja terapioissa käyvät lukemattomista syistä tuhannet ja taas tuhannet suomalaiset. Siihen sakkiin mahtuvat tietysti myös homoihmisten  muodostamat vähemmistöt.

Terapioilla ja muilla ammattilaisten antamilla hoitoavuilla pyritään mm. särkyneen mielen eheyttämiseen. Mielenterveyden parantaminen tai palauttaminen onnistuu tai ei onnistu, mutta seksuaalinen suuntauminen ei vaikuttane siihen paljonkaan. Noita suuntaumuksia ei myöskään yleensä haluta mistään syystä muuttaa, ei tiettävästi.

Kyllä homo voi henkisesti eheytyä ja tulla entistä ehjemmäksi homoksi! 

Joten eipäs nyt alvariinsa moitita hyvää tarkoittavia lähimmäisiä puheista homojen eheyttämisestä! Eheyttämisen tarvetta, siis sen mielenterveyden, olisi myös heteroilla, ainakin kun aatellaan kovin usein kitkeriin eroihin päättyviä parisuhteita.

***
Kuulun itse mediassa äskettäin moitittuun ja pilkattuun päälle kuusikymppisten suomalaisten aikoinaan eronnaiden heteroukkojen kaartiin.

Mediassa leimailtiin äskettäin lajitovereitani eli itärajalle ja sen taakse ihan itse osaavia miesparkoja siitä, että he käyvät Venäjän puolella muutenkin kuin autoa tankkaamassa. Tuliaisina kuulema saattaa olla sukupuolitauteja aidsista lähtien.

Enpä ole aikoihin tarvinnut käydä itäbensalla autoa tankkaamassa, enkä viehkoja idän impyeitä ihailemassa, ikävä kyllä, joten pois moinen mediapilkka minusta.

***
Käväisin äsken homojen eheytyspuheita ihmetellessä pikimmältään Setan sivuilla ja vähän hämmennyin. Jos meikälle tulisi nuoruusmuisteluiden aiheuttamaa kaihomieltä vakavampaa seksuaalista häikkää, mistä sitäkin voisi tulla, en hakisi ensimmäisenä apua Setalta. Mutta eihän se pulju liene edes tavisheteroille tarkoitettu? 

Vai olenko käsittänyt väärin, sillä setatistithan saattavat hyvinkin eheytellä heteroita seksuaaliseen moninaisuuteen? Voi kehno! Se tästä vielä puuttuisi! 

Intrigööri ei ole mikään hyvis, mutta ei se syrji tai tyrki homoja, eikä mielellään muitakaan ihmisiä. Laitan linkin vanhaan postaukseen ajalta, jolloin homojen tanssi linnan juhlissa aiheutti järkyttäviä jurputuksia. 


***
Lisäys 31.1.2019: 

Blogikirjoittelijan pitäisi kai näpytellä asiansa ennemmin selkokokielellä kuin jättää tilaa väärinkäsityksile. Joskus harvoin blogin postiin tulee mailia kauempaakin. Nyt tuli terveisiä naiselta, Emmalta, joka kertoi kääntäneensä tekstini googlella.

Viestin lähettäjä käsitti, että olisin hyvinkin Seta-myönteinen hemmo, heh. Hän toivoi minun jakavan LGBTQ-viestiä eteenpäin. Viestin tarkoituksena olisi, että mainitunlaiset ihmiset oppisivat paremmin suojautumaan verkossa kuulema hyvin yleiseltä häirinnältä.

Ihan asiallinen toivehan tuo on. Ihmisten häirintä verkossa ei liene kenestäkään kivaa, joten pois semmoinen meistä! Mielestäni kaikki kukat voivat rauhassa kukkia, kunhan eivät tupsuttele yleisvaarallisia siitepölyjä. Vaarallisuuden määrittelen itse.

En kumminkaan jaa toivottua verkko-opasta, tarvitseva sen kai netistä löytää. Oma tietämykseni nykyaikaisesta sukupuoliasioiden viidakosta on niin ohutta, että piti taas tarkistaa, mitä tämä tuo lyhenne LGBTQ tarkoittaa.


***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Elintilaahan pitää jättää ihmisille. Ettei vain kaapissa kasvaisi kieroon?
Joillakin ihmisillä on hirveä into teettää homoilla parannusta, vaikkei Jeesus saarnannut kertaakaan aiheesta. Sen sijaan saarnasi alituiseen hurskastelua (farisealaisuutta) vastaan. Jälkimmäinen parannuksenteko sopii aina kaikille.

intrigööri kirjoitti...

Eiköhän se luonto tikanpojan puuhun aja? Ovatko jotkut enemmistöstä poikkeavat ihmiset sitten missä määrin syntymähomoja vai onko erilaisuus opittua, sitä en osaa sanoa, molempia näyttäisi esiintyvän. Kaikkien immeisten elämäntapa pitäisi hyväksyä, elleivät he tee pahoin toisille.

Homoutta on ollut niin kauan kuin tiedetään, jo ennen suurten uskontojen kehittymistä. Kristillisyys on minun mielestäni tervettä sallivuutta, eikä jyrkkää muodollisuutta tai farisealaisuutta. Kiihkomielisiä hörhöjä pitää tietysti vastustaa, sillä sitäkin lajia riittää, myöskin eri uskontojen sisällä.

Homojen vainoaminen ja murhaaminen maailmalla on valitettavasti totta, kuten opimme mm. isis-kalifaatista. Myös kristittyjä vainotaan ja murhataan edelleen, eikä se hirveys ole loppumassa.