5.6.2018

Sana Singaporessa: Asylum




Mitä Kim Jong-Un sanoo Trumpille 
viikon päästä Singaporessa?

"Asylum!"

***

Lisäys 12.6 aamulla: 

Kukaan ei tiedä, mistä Trump ja Kim juttelivat, koska tulkitkaan eivät saa sitä kertoa. Ellei Kim vielä kysynyt turvispaikkaa, ehkä siihen 
tulee myöhemmin tilaisuus valkoisessa talossa? 

Tutulta mieheltä on helpompi kysyä.

Loistavan toverillisessa hengessä sujuneella työlounaalla tarjoiltiin tiettävästi mm. Trumpin tarjoamia turskapurilaisia ja Kimin tuomia hotdog originaleja.

Ruokailun päälle skoolailtiin Trump-vodkalla.

Sieltä tähän.



(Kunnon uutinen olisi vasta se, jos Trump 
kysyisi Kimiltä turvispaikkaa.)

4 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Hauska ajatus.
Erittäin hauska ajatus on myös se, että Trump ilmoitti olevansa oikeutettu armahtmaan itsensä. Tulee mieleen, että olisikohan sittenkin tarvetta armahdukselle?
Kukapa ei armahtaisi itseänsä, jos vaan saisi tilaisuuden?

intrigööri kirjoitti...

Loistavan toverin täytyy olla paitsi iloisen odotuksen vallassa, myös kovasti peloissaan. Takki ja lakki ovat pyörineet pojan päässä jo aika monta kertaa. P-Korean kova koppalakkikaarti ei liene kuitenkaan muuttanut jyrkkiä näkemyksiään suuresta imperialistisesta hirviöstä.

Turvamiesjoukkueen juoksunäytös auton vieressä E-Korean kuhertelun yhteydessä oli tarkoitettu kotiyleisölle. Jos Kim Jong-un eli verinen kansanmurhaaja yleensä menee Singaporeen, hänellä ei välttämättä ole kotipalatsiin palaamista? Täytynee silti olla toiveikas, sitähän Trumpkin näyttelee.

Itsensä armahtaminen olisi mukavaa, jos itse uskoisi siihen. Mutta ei menneille tapahtumille enää mitään voi, ne pitää vain jotenkin nieleskellä.


Veijo Hoikka kirjoitti...

Entäpä jos tuo asylum-teoria ei olekaan vain hauska ajatus...???

intrigööri kirjoitti...

Trump voi nyt diileissä hyödyntää värikästä liikemieskokemustaan. Vastassa on umpikiero ketale ja kaikki on mahdollista. Jopa tuo asylum.

Pohjois-Korea ei luovu ydinpelotteestaan mitenkään suosiolla, pelotteen todellisesta laadusta riippumatta. Sotaa Koreassa pitää tietysti välttää viimeiseen asti.

Kiinan hra Xi sanoo ehkä viimeisen sanan tulevien tapahtumien taustalla?