17.6.2018

Puolueille haittavero!


Harry "Sherlock" Harkimo on ottanut lasin alle puoluetuet, joilla hillotaan puolueille vuodessa 42 miljoonaa euroa verorahoja. Puoluetuet varmaankin kuuluvat politsauruksille kaikkien muiden etujen lisäksi kuin mamuille illallinen.

Liike Nyt:tiä edustava Harkimo ei sitä kirjoituksessaan ehdota, mutta intrigööri toivoo haittaveroa puolueille, elleivät ne tukien vastapainoksi ihan oikeasti hyödytä Suomen valtion taloutta ja sitä kautta kansalaisten hyvinvointia.

Nykyisin puolueet vain kasaavat häikäilemättä valtiolle massiivisia ja taviskansan kannalta jopa järjettömiä kuluja toinen toistensa päälle. Puolueet haluavat vain kasvattaa omaa vaikutusvaltaansa, sekä kovin usein tyhminä pitämiensä äänestäjien kannatusta. Poliittinen vastuu on pelkkää diibadaabaa. 

Toinen tärkeä haittaveron tai edes jonkinlaisen verotuksen kohde olisi juoksevista jytkytuloista, myös suurten omistustensa kautta, täysin verottomasti nauttiva ay-sektori.

Poliitikot ovat nykyisessä systeemissä melkein vanhanajan riistoaatelisiin verrattava rälssi. Köyhiä proleja ei löydy ay-liikkestäkään, ei edes suurennuslasilla.

Puolueita ja ay-liikettä ehkä vielä johonkin tarvitaan, mutta pankaa edes kuppaus seis ja sarvet piiloon! 

Antaa Harkimon itsensä kertoa.



Ei kommentteja: