8.12.2018

Yhtä mössöä

Poliitikoilla on hommelit hyvin handussa.

"Puolueet ovat sulautuneet yhdeksi mössöksi", toteaa oikea politiikan konkari Pertti Salolainen Hesarin haastattelussa.

Ei ole ihme, ettei tolkun kansa jaksa isommin kiinnostua politiikasta. Ei kansa ole koskaan jaksanut, mutta siihen ei ole enää edes syytä. Ei löydy selkeitä poliittisia rintamalinjoja tai edes poteroita, mitä puolustaa. Mainostoimistot laittavat suuret sanatkin poliitikkojen suuhun.

Maukka Perusjätkä lauloi aikoinaan, jotta "vaatteet on mun aatteet" ja sehän kuvaa edelleen hyvin esimerkiksi linnan juhlia ja niiden seurantaa. Sen verran juhlijoilta muka kysäistään politiikasta, ettei hörhelöivä seurapiirimössö hölsky telkusta tyyten yli.

Mahtoikohan oikea politiikka ja samalla vanhan hyvän ajan taisteleva demokratia hiipua 90-luvulla Lipposen sateenkaarihallitukseen? Nykyisin kahdeksan puoluetta yhdeksästä voisi helposti yhdistyä suureksi sateenkaaripuolueeksi. 

Tuommoinen nimityskin sopisi nykyajan henkeen, missä suhtautuminen maahanmuuttoon, EU:hun ja globalismiin ovat suurimpia kansaa ja sen miljoonia mielipiteitä jakavia voimia. Koto-Suomeen ei saataisi edes kunnollista kaksipuoluesysteemiä, sen verran sekaisin ovat sörsselit.

Persut ovat vielä hiukan muista mössöttäjistä poikkeava puolue. Persuja sitten lyödäänkin yhteisestä sateenkaaresta kuin vesikauhuista villisikaa. Jokin mörkö pitää aina olla, lumedemokratiassakin. 

Mörköillään kun tavataan!

3 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Tarja Halonen heristeli etusormeaan Oulun 10-15 v tyttöjen raiskaajille :täysin sopimatonta käytöstä.
Olisko noiden tyttöjen tappaminen raiskaamisen jälkeen ollut myös "täysin sopimatonta käytöstä".

Ruotsissa nimittäin libyalainen murhasi ja raiskasi 9-v tytön.

Lisäksi Tarja sanoi, etteivät kiltit ulkomaan sedät tapa ja raiskaa, jos heidän perheensä tuotaisiin myös heti Suomeen.

Törkeä 10-vuotiaan pikkutytön joukkoraiskaus on siis sopimatonta käytöstä!!! ? !!

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Tuosta puolueiden samankaltaisuudesta olen samaa mieltä. Sitten niistä vielä kootaan täysin arvaamaton sekameteli.

intrigööri kirjoitti...

Voi olla, että T. Halonen teki pressa-aikoinaan jotain hyvääkin suomalaisille, mutta semmoisia ei tule heti mieleen. Halonen on suunnilleen yhtä hauska lajitoveri kuin esim. ex-arkkihiippari K. Mäkinenkin.

Pienet tytöt näyttävät nyt olevan pahoin uhattuina myös Forssassa ja Salossa ja vaikka missä, olivatpa pahoinpitelijät sitten käytökseltään keitä ja miten sopimattomia vain. Maailma on mennyt pahaksi, kun lapsiakin erityisesti vainotaan.

Bussikuskit onneksi pitivät pintansa kahdessa hyökkäyksessä! Kuopiossa oli syksyllä paha bussiturma, jonka kyllä aiheutti vain väsähtänyt kuski.

Olisi meillä pervoja pirulaisia ollut lajinsa verran Suomessakin, valtion ei tarvitsisi enää edistää ihmiskauppaa ja tuntemattomien ainesten maahantuloa ties mistä.

Ihmiskauppahan perustuu siihen, että tänne tuoduilla on hyvät mahdollisuudet päästä pysyvälle syytingille. Valtion rahaa lähtee täältä joka kuukausi tulijoiden kautta isoja summia myös kehitysmaihin ja siellä myös paikallisille emäpahiksille.

Halonenhan myönsi korkean kunniamerkin mm. B. al. Assadille. Hän ei kai ole tietävinään sitäkään, että kovimpia sopimattomien hakaristilippujen liehuttajia löytyi aikoinaan Palestiinasta, sieltä kamelipuolelta, missä toivottiin hartaasti Rommelin valtaavan Egyptin ja sitten Palestiinan.

Toivottavasti suomalaisten pahimmat ongelmat tiettyjen tulijoiden kanssa eivät ole vasta alkamassa.