10.12.2019

Hakekaa ne jo pois Al-Holista!


Kun poliitikoille tai virkahirmuille pukkaa mikä tahansa tehtävä, pelkkä päätöksenteko kestää kauan ja toteutus maksaa älyttömästi, jos se yleensä onnistuu. Äijäfeministi Antin hallitus vatuloi Al-Holin naisten ja lasten tuomisessa Suomeen puolisen vuotta ihan luontevan oloisesti.
  
Olisivathan ne muijat lastenrattaineen jo ehtineet vaikka kävellä sieltä tänne päin puoliväliin Euroopan mannerta. Tarvitseeko nyt tosifeministien hallituksenkin tussaroida vielä lisää saman melko yksinkertaisen homman kanssa? 

Intrigöörillä ei ole paljon byrokratiaosaamista, mutta Suomesta varmasti löytyy paljon sellaisia ihmisiä, jotka osaavat järjestää matkoja mistä tahansa mihin tahansa maailmassa. Solttupuolellakin on tasokasta kansainvälistä osaamista, tarvitaan vai käsky korkealta taholta ja riittävä rahoitus.

Al-Holin leiri Syyrian koillisnurkalla ei ole kovin kaukana Irakista tai Turkista. Kurdijohtajat saisi kaiketi kohtuudella suostumaan siihen, että heikäläiset kuskaisivat autoilla ko. naiset ja lapset jollekin helikopterin laskeutumisalustalle lähistöllä. Tuskin kurdit haluavat pitää enää noitakaan isis-naisia tykönään? 

Tarvittaisiin iso kopteri lennättämään porukka jonkin sopivan lentokentän kupeeseen. Kopteriapua saattaisi nopeimmin saada amerikkalaisilta,  joiden kanssa me suomalaiset kuulema olemme virallisesti ystävällisissä väleissä, Trumpia myöten. 

Sittenpä Al-Hol keikan projektivastaava selvittäisi, tarvitessa poliitikkojen taustatuella, sopivan lentokentän kai Irakista tai Turkista, josta porukka saataisiin kauniisti kyytiin joko solttujen kuljetuskoneeseen, jollainen löytyisi Suomestakin tai sitten vuokrattavaan siviilikoneeseen.

Siitäpä sitten hyö lähtisivät siivet notkuen, hunnut hulmuten, kakrut parkuen ja tuttipullot kolisten Suomea kohti. Olisiko tuommoisen reissun järkkääminen liian vaikeaa? 

Intrigööri ei haluaisi lisää isis-naisia Suomeen, koska he ovat suoralla toiminnallaan vähintäänkin tukeneet terrorismia. Vaan eihän sitäkään asiaa meikäukolta kukaan kysele, jotta tahtooko se jotain vai ei.

Parempi vain olisi uuden hallituksen jo putsata pöytä Al-Holin suomalaisten asukkaiden ongelmasta, jotta naisten johtama politbyroo saisi keskittyä tolkun asioihin. Mutta onko enää sellaisia, tolkullisia asioita vai eletäänkö meillä jo tolkun jälkeistä aikaa?

***

Lisäys: Ruotsalainen pappa haki kesällä Al-Holista pois seitsemän tyttärensä orvoiksi jäänyttä lasta.

Huomasin nyt illansuussa, että ainakin charter-lentoa Suomeen on leiriläisille suunniteltu. Torvisoittokuntaa ja punaista mattoa Helsinki-Vantaalle ei liene vielä tilattu. IS-jutun linkki.

1 kommentti:

intrigööri kirjoitti...

Yön yli pötköteltyä alkaa käydä selväksi, mitä viherpunikit ja heidän henkiset sisaruksensa tässä hakevat. Sitten eilisen illan on julki tullut monia meininkejä ja aikatauluja, joilla nuo kauan kaivatut terroristimuijat lapsineen saataisiin Suomeen.

Yleinen mielipide lienee jo nyt taputeltu hyväksymään se, Suomeen on ihan välttämättä saatava lisää porukkaa kaatuneen kalifaatin ytimestä.
Kun Al-Holia on vatkattu tarpeeksi julkisuudessa, suomalaiset alkuasukkaat eivät enää jaksa säikähtää sitten kun uudet kunniavieraat todella lehahtavat tänne joillakin Suomen velkarahoista maksetuilla siivillä.

Lennolla kannattaa kuitenkin olla tarkkana, etteivät kaapuakat kaappaa konetta ja ajele sillä vaikka Afrikkaan Boko Haramin veljeskalifaatin ukkoloita ilahduttamaan.