9.12.2019

Vain suomalaisten parhaaksi!

Nyt se taisi selvitä, miksi ulkoministeri on yrittänyt järkätä Al-Holin leiriltä Suomessa joskus oleskelleet isis-naiset lapsineen tänne kaukaiseen kotimaahan kotoutettaviksi. Sekin saattaa kuulua suunnitelmaan, että sisäministeri haluaa Suomeen lisää maahanmuuttajapoliiseja, niitä huivillisia poliiseja, mistä päätellen erityinen tarve olisi sukupuolineutraalisti naispoliiseista. Kaikki tuo on tehty tietenkin vain kaikkien suomalaisten parasta ajatellen!

Poliisipomot olivat Oulussa huolissaan siitä, että nopeita poliisitoimia ei voida luvata kansalaisille kaikkialla maassa. Pahimmillaan poliisin tulo tehtäväpaikalle saattaa kestää toista tuntia. Huonomminkin voi mennä, jos tehtäviä kertyy samoihin aikoihin monessa kolkassa laajaa aluetta, kuten voi olla Itä-Suomessa tai Lapissa. Parhaimmillaan isommissa taajamissa maija piippaa paikalle viidessä tai kymmenessä minuutissa.

Poliiseja on siis ainakin paikoitellen liian vähän. Onneksi vihreät ministerit ovat ajatelleet tätäkin. Ehkäpä kalifaatin ja leirielämän rankoissa pyörteissä vuosia viipyneet äipät haluaisivat asettua eri puolille suomalaisen maaseudun rauhaan, missä he lisäisivät suuresti kaikkien turvallisuuden tunneta. Lapsineen äipät rikastuttaisivat maaseudun elinvoimaa?

Pikaisen katsauksen perusteella ainakin näyttää siltä, että kyllä isis- tai daesh-kalifaatissa naisille annettiin myös poliisikoulutusta. Ehkä myös Al-Holin isis-naisilla olisi jo perusvalmiuksia toimia Suomessa huivipoliiseina?

Lapsetkin ovat kuvista päätellen saaneet kalifaatissa mm. aatteellista ja asekoulutusta, mutta jätän lasten kuvat pois tästä pienestä koosteesta.


Ylimmässä kuvassa naispoliisit ovat hiipimässä 
väärämielisten ainesten kimppuun. 

Toisessa kuvassa naispoliisit suorittavat 
ajoneuvon tarkastusta.

Kolmannessa kuvassa on menossa 
käskyjen- ja patruunoiden jako.

Alimmassa kuvassa poliisit ovat pidättäneet 
joukon tuhmia tyttöjä ja naisia.



( Ettei kukaan erehtyisi: Sivun teksti on pääosin 
hupipuppua, mutta kuvat ovat aitoja isis-
kalifaatin kulta-ajoilta. Linkit ovat oikeita! )

2 kommenttia:

Nils- Aslak kirjoitti...

Eihän siitä ole montaa viikkoa, kun kiellettiin (Ohisalo) Suomen lipun käyttö poliisin virka- asuissa. Ja nyt tämä sama Ohisalo rakentaa jo islamilaista uskontopoliisia Suomeen. Mitä sanovat suomalaiset ja juutalaiset, kun poliisin tilattua paikalle saapuukin hunnutettu nainen.

Tänäänkin uutisoitiin kahdesta useiden ihmisten ampumistapauksesta, mutta taitaa olla etnisesti sellaista porukkaa, ettei enämpää kerrota tarkemmin.

Ostin muuten nastakengät minäkin ja hieman oudoksuttaa kävellä kaupan kivilattialla.

intrigööri kirjoitti...

On kai parempi, ettei tarkemmin tiedä, mitä joidenkin vihreiden päänupissa pyörii. Siinä menisi kokeneeltakin kallonkutistajalta oma humeetti hetkessä sekaisin.
Onnekseen vihreet ja vasurit eivät saa tänne vielä aikoihin oikeita shariapoliiseja. Moni noiden puolueiden kannattajista pääsisi silloin kokeilemaan benjihyppyä katolta ilman köyttä. Ehkä kaikkein lievimmistä pervosteluista selviäisi ruoskinnalla?
Katuammuskelut ovat koko ajan yleistymässä Suomessakin. Sitä siinä saa, mitä tilaa. Ja tilauksessahan on koko Ruotsin malli.
Huomenna lähen taas nastakenkähortoilulle. Taidan tunkee vain jotkut pehmeet läpykät talvitakin taskuihin, että pääsen niillä kaatuilematta kauppoihin. Nastikset säilytyslokeroon.