18.12.2019

Taas hävettää älyttömästi

Lisää huulipunaa!

Suomi on oikeusvaltio, mutta kenen oikeutta se toteuttaa? Nyt olisi syytä hävetä sitä, että täällä ratsastetaan hyveellisesti lasten oikeuksilla, joiden nimissä ollaan valmiita ottamaan vastaan ja sijoittamaan maahamme myös ääripahan terroristijärjestön aikuisia jäseniä.

Pelasteltavien lasten äidit ovat olleet vuosia mukana raakalaisten terroristisessa toiminnassa, vähintäänkin sitä tukemassa.  Suomen iloinen huulipuna- tai joulumuorihallitus sallii lasten tulemisen luoksemme äitiensä kera.

Al-Holin ns. suomalaisäidit häärivät kalifaatissa kauan, mutta visusti naamioituneina terroristien porukoissa, eikä todisteita heidän ihmisoikeuksien vastaisista rikoksistaan liene enää mahdollista löytää, ei ainakaan Suomessa. Tuskin todisteita löytyisi Syyriastakaan, sillä vainajat eivät todista. 

Suomi vain ottaa terrorismista palaajat vastaan, kuulustelee ja pidättänee heidät vähäksi aikaa. Siinä kai kaikki. Rangaistukseksi tälle naisjoukolle jäänee se, että lapset otettaneen heiltä yhteiskunnan huostaan, ainakin toistaiseksi. 

Edellisten tonttuiluhallitusten ansiosta meillä on maassa joukko sellaisiakin ihmisiä, jotka ottavat isis-palaajat vastaan sankareina ja kokemusasiantuntijoina, kuin mahdollisten vastaisten toimien varalta.

Hävetään vain, mutta koko porukalla! Vasta me kyllä marraskuussa hävettiin.  Elämä on, huulipuna on, demokratia on tai ei ole.

***

Ei kommentteja: