24.10.2014

Juu, juu, juustoillaan


Juustottaako? kysyi Sale ja 
Pude nyökytteli.

Intrigööri ei ole Facebookissa ja oli Google plussassakin vain vajaan päivän. Ensinmainittu kiinnosti aikoinaan sen verran, että kävin nimimerkillä katsastamassa, oliko siellä tuttuja. Eipä siellä monta vanhaa kamua ollut. Lopetin pian senkin tekaistun tilini, koska olen jo muutenkin melko pitkälti sosiaalisesti erakoitunut. Kun näin on mennyt, niin menköön.

Jonkinlainen akuutti sosiaalisuuskohtaus yllätti kuitenkin mennä viikolla ja päätin antaa Googlen tyrkytykselle periksi. Koetin liittyä vaikka vain muodon vuoksi Google plussaan ja taisin siinä onnistuakin. Onnistuin ainakin sen verran, että hävitin vahingossa suurimman osan tämän blogin vanhoista kuvista.

Niissä vanhoissa blogikuvissa, ainakin googlen kuvahaussa, on paljon sellaisia kuvia, joita en ole itse sinne laittanut. Enkä yhtään tiedä, miten niitä on sinne joutunut, mutta haitanneko tuo mittään, koska ei siellä mitään kovin kamalaa ole. Olisiko gookkeli jotenkin tunkenut sinne toisten muualla käyttämiä kuvia myös niiltä ajoilta, kun meikä harrasti kommentointia mm. Uudessa Suomessa? Nykyisin kommentoin vain joskus joitakin blogeja.

No niin, hävitin omasta blogistani muutamia satoja kuvatuksia, kun luulin, että olen poistamassa niitä vain sieltä G + -tilistäni. Niin siinä käy, kun on tupelo täällä internetsionaalissa. 

En rupea kaikkia kuvia sinne takaisin etsimään ja toiseksi, muualta pöllittyjähän ne enimmäkseen olivat. Olen koettanut hakea blogiin kuvitusta varovasti, mm. ilmaismatskuista, mutta oli siellä varmaan sellaisiakin kuvia, mitä ei tiukasti tulkiten saisi käyttää. Niin ja poistettujen joukossa oli sellaisiakin itse huonosti käpisteltyjä pilakuvia, mitkä joutikin poistaa.

Laittelen joihinkin postauksiin takaisin ainakin omia kuviani ja piirroksia. Monihan niitä vanhoja juttuja ei katsele, mutta näyttää sielläkin tilaston mukaan olevan pientä liikettä. 

Saatan loppuvuodesta hylätä tämän intrigöörin blogin päivittelyt, kun neljä vuotta tätä touhua tulee täyteen ja laittaa pystyyn uuden blogin. Luultavasti menetän siinä samalla vähiä lukijoitani, mutta toivottavasti en kaikkia. Sellainen liikku olisi tässä harkinnassa, koska en haluaisi vielä lopettaa blogiharrastusta, mutta intrigöörinä on oltu jo tarpeeksi. 

Nimimerkki intrigööri löytyi joskus vanhasta sanakirjasta, kun aloitin muutamia vuosia sitten tämän netissä roikkumisen ja kommentoinnin. Piti löytää sellainen nimimerkki, joka ei tulisi muualta vastaan. Nimimerkki tarkoittaa tsuhnaksi juonittelijaa tai jonkinlaista takapirua, mutta oikeasti meikä ei ole sellainen. Vähän pirullinen poliitikoille olen joskus, mutta en ole kenenkään takapiru, enkä juonittelija. Sellainen touhu kuuluu enempi politiikkaan, eikä siitä kirjoitteluun.

Laitoin jo jossain hetken huumassa blogin WordPressiin, mutta en ole sitä vielä päivittänyt. Blogger taitaa olla helpompi käyttää. Tupeloin sielläkin WP-blogin konehuoneessa jotain, koska tänne intrigöörin bloggeriin ilmestyi nippu pikalainamainoksia. Siis ne ryökäleet pääsivät sieltä jotenkin tänne Googlen bloggeriin. Tuleekohan sieltä vielä jotain muutakin yhtä mukavaa, vaikka porno- tai nettipokerisivustojen mainoksia?

Tänään smurffailin taas Oikotiedossa ja sieltä Tapio Tuurin blogin kommenttiosiosta löysin linkistä tieni Facebookiin, Verkkomeedio -sivustoon, missä on hassuja kuvatuksia ainakin hra Putinista ja hra Desantista. Samalla nimellä olisi jotain myös Twitterissä, mutta sinne pitäisi rekisteröityä. 

Laitan kumminkin linkin Fb Verkkomeedioon ja pöllin sieltä tänne yhden juustopäisen kuvan. (Poistan tietysti kuvan täältä, jos sen tekijä sitä haluaa.)


***

Ei kommentteja: