21.10.2016

Isis-terroristeja kotoutetaan

Murhamiesten tunnuksia,
lippu, ase ja uhri.
Olisiko ollut kolmisen vuotta sitten, kun ihmeteltiin blogeissakin erään demarien silloisen kansanedustajan esitystä siitä, että Syyrian sisällissodasta Suomeen palaaville terroristeille pitäisi antaa vastaava kohtelu kuin suomalaisille sotaveteraaneille. 

Eipä olisi kannattanut ihmetellä, sillä Suomessa Ja Ruotsissa mikään ei ole liian hullua ollakseen totta. Terroritekoihin osallistuminen ulkomailla tai terrorin suora tukeminen ei taida olla edes mitenkään rangaistavaa?

Ruotsissa ja kai pian myös Suomessa aiotaan kotouttaa mm. täältä lähteneet isis-kalifaatin julmat tappajat paluumuuttajina tarjoamalla heille ainakin asunto, tarvittava hoito ja töitä. Varmaankin tulijat kiittävät "ikionnellisina" positiivisesta syrjinnästä?

Riittänee, kun tuollaiset laupiaasti virastotätejä katselevat, taustoiltaan veriset partajeret lupaavat olla täällä kiltisti, eivätkä sano osallistuvansa enää mihinkään tuhmiin juttuihin, jos sellaisia on ikinä oikeasti ollutkaan? Isis-paluumuuttajien ja kai muidenkin "jihadisti-sotaveteraanien" tukemisesta kertoi illalla MTV:n sivusto. Linkki juttuun.

Lisäykset: 

Päivän byrokraatti: Tilastotiedot puuttuvat mamu-keskustelun pohjaksi.

CNN juttu isis-joukkomurhaajista.

Promillekin tietyistä maahantulijoista riittää terroristisolujen muodostamiseen. Intrigöörin aiempi postaus.

Kotoutetaan, mutta keitä ja miten?


***

Ei kommentteja: