11.10.2016

Lissua tympii

Tympii olla 500 vuotta
töllättävänä!
Naamavoimistelu kyllä
piristää!Ps. Lissua (ja intrigööriä) tympii myös, että mm. Erkkomedia ja Yle seuraavat USA:n pressan vaaleja tiiviimmin kuin vaaleja Suomessa. 

IS:n sivuilla näytti tänään pyörivän laskuri, mikä vähentää aikaa vaalihuoneistojen avautumiseen. Tympimistä ei liennä edes se, että mainitun vastuullismedian suurimpien sivustojen jutut ovat luotettavasti puolueellisia, mutta sehän ei ole uutinen.

IS:n laskuri 11.10. tiistaina klo 14 jälkeen.

***

2 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

Melko piristävä Mona-Lisa, myönnettäköön. Vaikkei kaikin osin ihan tunnistettavakaan hymystään.

Sitten ihan muuta: Onko Oikotieto siirtynyt oikosääristen komppaniaan?

intrigööri kirjoitti...

Olen myös ihmetellyt tuota Oikotiedon tilannetta. Liekö saitin pitäjä saanut tarpeekseen, jos vaikka vapaan sanankäytön viholliset painostavat? En tiedä.
Sensuurivirasto lienee ainakin omasta mielestään kriminalisoinut linkityksiäkin, jos vaikka vain linkittää tuhmiksi katsottuihin blogeihin?
Minulta katoaa aika iso osa kävijöistä, kun Hampaankolosta-blogi poisti omat suositut linkkinsä ja nyt ehkä katosi Oikotietokin. Kirjoittelenpa sitten yhä enemmän omaksi huvikseni, en kyllä ole koko aikana suuria kävijämääriä tavoitellut. Ehkä blogia tulee vielä jatkettua, jokin julkaisukanava saisi itsellä olla. Roskasaitti on sentään kunnon asiablogi, eikä vain tylsyyden tappamista ja jäähdyttelyä, kuten tämä intrigööri.