18.10.2016

Lapset sirutetaan?

Uusfasistinen opetushallintomme on päättänyt, ettei kouluissa enää ensi vuodesta lähtien ole sukupuolia, ei tyttöjä, eikä varsinkaan poikia. Kaikkia kakruja on kutsuttava vain heidän omilla nimillään, lempparinimet eivät kelpaa.

Mutta mitä ne nimet oikeastaan ovat digitalisaation ja kaiken kattavan kansalaisten valvonnan aikakaudella? Nehän ovat pelkkä siirtymäkauden reliikki uudessa ja uljaassa sukupuoli- ja umpineutraalissa EU:n osavaltiossamme! Nimet tietenkin korvataan jatkossa numeroilla, kivoilla pikkuruisilla bittipötköillä.Opetushallinnon sisällä muhivista kehitysaikeista tihkuu toistaiseksi vain pieniä vuotoja, mutta yhteiskunnan opetuksesta nauttiville nuorille luonnollisille henkilöille annettaneen aluksi heijastavat tunnistenumerot, mitkä on oltava kaikissa kouluvaatteissa näkyvillä edessä ja takana.

Viivakoodeja kakruille ei enää suositella, sillä tunnistetekniikan kehittyessä ne kävisivät pian tarpeettomaksi. Kasvojentunnistuskin toimii kunnolla vain aikuisilla. Tiettävästi seuraavassa peruskoulu-uudistuksessa kaikille kakruille laitetaan sirut nahan alle. Tulevaisuudessa niin tehdään ehkä jo esikoulussa tai jo synnytystehtailla, kuten lienee esitetty. 

Vaikka opettaja olisi pelkkä huonomuistinen ikäreppu ja tylypöhkö potkusäkki, hän pystyisi tulevaisuudessa tunnistamaan luokkansa kakrut iskunkestävällä etälukijallaan ainakin vielä kymmenen metrin päästä.

Mitkäkö numerot? Opetushallinto esittää tiettävästi jokaiselle oppivelvolliselle kakrulle henkilökohtaista tunniste- ja infonumerointia, joista ilmenisi mm. laji ja ikä nykyisen sosialistiturvatunnuksen tapaan. Uudesta henkilönumerosta pitäisi näkyä mm. kouluyksikön lyhytkoodi, kakrun henkilökohtainen pin-koodi, sekä monia muita tarpeellisia faktoja.

Tulevaisuudessa neutraali-auktorisoitu ja budovalmennettu opetushenkilö kutsuisi kakruja ääneen vain henkilökohtaisen numeron lyhenneosalla. Luokassa ehkä pelkkä värähdys ihon alla riittäisi. Opetustoimihenkilön etälukijassa näkyisi kuin taikasauvalla kaikki opetettavan kakrun tiedot, poissaolot, hereilläolo tunneilla, edistyminen kvartaaleittain, soveltuvuusarvio, täydennyskoululeirityksen tarve, yms. 

Opetushallinnon tekoäly tietenkin valvoisi kaikkea, tietenkin myös kakrujen vanhempien sosiaalista asemaa ja etenkin poliittisia mielipiteitä. Koulun opetushenkilöiden etälukija olisi kuin uljaan opetushallintomme tekoälyn uloin pääte, mikä avaisi henkilönumeron kautta ovet perheidenkin täydelliseen valvontaan, mutta tietysti se olisi vain meidän kaikkien parhaaksi. 

Kuulemme ehkä lisää opetuksen vastuullishallintomme seuraavassa infossa? Alla on kuva eräästä varhaisesta ja sittemmin hylätystä kakrujen tunnistamiskokeilusta. Tästä poikki ja digidigi!***
Ps. Ihmisten sirutusta ei kukaan vielä oikeasti esitä, mutta tässäkin maassa on paljon politiikassa pyöriviä tyyppejä, joilla on hillitön halu hallinnoida ja kontrolloida kaikkea. Poliittiselta sylttytehtaalta pukkaa joskus aivan järkyttäviä päästöjä, joihin verrattuna tämän blogin hupihöpinät ovat kesyä kauraa. 

Sirutuksesta tuli näpyteltyä jo paljon aiemmin intrigöörissä.

Lapsilla on turvanaan huoltajansa ja yhteisöjä, mutta avuttomille vanhuksille voidaan uljaassa 100-vuotiaassa Suomessa tehdä melkein mitä vain. Linkki blogiin.


Ruotsissa sirutetaan jo duunareita, IL 4.4.2017.
Ei kommentteja: