20.5.2016

Kiitos Takkiraudalle!

Intrigööri kiittää bloginsa lopettamisesta kertonutta nimimerkki Takkirautaa monista hyvistä lukuhetkistä vuosien varrelta!

Koska Takkirauta on ainakin joskus ollut intrigöörin lailla myös huonon huumorin ystävä ja on kertonut olevansa mm. ilmailun ja lentokoneista hyppäämisen harrastaja, pari sanaa lienee paikallaan.

Wanhan jutun mukaan huolestuneet vanhemmat jakelivat lentäjäpojalleen hyviä neuvoja:

"Muista sitten lentää hiljaa ja matalalla", äippä sanoi.

"Äläkä sitten istu siinä härvelissä koko painollasi", iskä varoitti.

Näinä ankeina aikoina kannattaa muistaa, että huonokin huumori on tyhjää parempi!


***

8 kommenttia:

Risto Jääskeläinen kirjoitti...

"Tämä blogi on vain kutsuttujen lukijoiden käytettävissä"
Eipähän ole kutsua kuulunut. Ikävää tuollainen lopettaminen, mutta ehkä kaikki tuli jo sanottua Ironmistressiltä?
Oli aivan maailman parhaimmistoa muuten tuo Takkirauta.

intrigööri kirjoitti...

Kova suoritus blogeissa häneltä oli, tähän asti. Miten sitten nettikirjoittajan ja -kommentoijan ura jatkunee, tuskin se vielä tähän jää?

Nyreä kirjoitti...

Haikeata se on, kun yksi suosikkiblogeista lopettaa. Yksi päivän kohokohdista vähemmän.

intrigööri kirjoitti...

Useimmiten tuli rouvan postaukset katsottua. Yksi osa vapaasta blogistanista puuttuu nyt.

Pantalone kirjoitti...

Sydämelliset kiitokset myös täältä. Takkiraudsn blogi oli minulla puhelimen kirjanmerkeissä. Siellä ei montaa ole. Kiitokset vielä kerran ja hauskaa kesää!

Yksi Turkkulaanen kirjoitti...

Minullakin Takkirauta on ollut kauan kirjanmerkeissä. Hyviä eläkepäiviä Rautarouvalle, jos siitä on kysymys. Jos vakavammasta, RIP.

intrigööri kirjoitti...

Pitänee vielä selvyyden takia kopsia tähän aamulla bloggerista hoksimani viesti. Takkirauta on ollut minulla vuosia blogilinkeissä ja linkkaamieni blogien postauksista tulee pätkä näkyville minunkin bloggeriin. Siis kopio:

Viimeinen posti
Ironmistress blogissa Takkirauta - 21 tuntia sitten
Ruukinmatruuna on päättänyt lopettaa bloginsa. Takkirauta on tehnyt tehtävänsä: se on toiminut ruukinmatruunan varoventtiilinä, ja vuosien varrella on paljon tapahtunut ja ruukinmatruuna itsekin on kasvanut ihmisenä. Uudet haasteet odottavat, ja nyt on aika siirtyä eteenpäin. Kiitokset kaikille lukijoille vuosien saatossa!

Jari Nyberg kirjoitti...

Olisihan nuo vanhat kirjoitukset voinut kuitenkin jättää luettaviksi. Nyt ne joutuu kaivelemaan välimuisteista tai omista arkistoista. Menee taas tällaisen tavallisen nuivan elämä pykälää tai paria hankalammaksi. Mutta jos kyse on jostakin muusta, niin asiaahan ei voi auttaa. Kepeät mullat Takkiraudalle ja isot kiitokset menneistä vuosista.