3.12.2013

Oi kuusikkopuu!

Pian sytytämme kynttilät Suomen menetetyn itsenäisyyden kunniaksi ja juhlimme edustajiamme välityksellä presidenttiparin kanssa hajasijoitetusti Tampereella. Joulu painaa päälle ja silloin vähempi kansa hiljentyy perinteisesti tarjousmaksalaatikon, perunoiden, lenkin ja kanannahkalihapullien äärelle. Jos niitä sattuu olemaan.

Kuusta ei tarvitse hankkia, sillä ulkona on kuusia. Meillä on jopa ihana kuusikkohallitus. Ai, eikö Suomen itsenäisyyttä ole menetetty? No on, sillä kuusikkohallituksen latvaroso, eikun latvakasvu, Katainenkin sanoo Ylen uutisissa tukevansa kaikkia niitä suomalaisia, jotka suhtautuvat Euroopan integraatioon myönteisesti.

Kataisen EU-fantastisuus ei kyllä ole uutinen, eikä se, että integraatio on hänen mielestään Suomen etu. Intrigööri ei kyllä sitä etukuponkia leikkaisi, mutta kun on pakko, vaikkei taho.

Kun intrigööri nosti 2002 ensimmäisen kerran Otolta eurorahoja, takana ollut täti kysyi, jotta mitäs sait. Sanoin, että joitain leikkirahoja. Täti sanoi, että hah, älä nyt, eivät ne ole mitään leikkirahoja. Intrigöörin silloinen paha etiäinen oli totta, euroraha oli turmion kätilö eli airut pysyvälle elämisen tason pudotukselle. 

***
Kupongin leikkaamisesta päästäänkin takaisin kuusikkohallitukseen: Taas on siellä hiiriporukassa räätälöity kissalle eli komissiolle ja luottoluokittajille takkia, mistä ei pian jää jäljelle edes solmion vertaa. Takin leikkaamiseen kuuluu, taas, että mummoilta ja papoilta nyhdetään pois päiväpeittoa vähän kerrassaan. Lapsilta leikkaamisesta ei uskalleta paljon puhua, koska lapset ovat kansakunnan toivo. Ainakin kiltit lapset.

Kurjemmat tavikset pääsevät pian lääkäriin eli yksityistetyn hoidon tarjoamaan osamaksukierteeseen vain, jos he sattuvat olemaan luottokelpoisia. Kansanterveyshuollon kädenojennus kansalle on yhtä kuin osamaksu. Hammashoidostakin leikataan, mutta hui hai, mihin sitä köyhempi enää hampaita tarvitsee, sillä halpismössöt saa ilmankin alas.

On se kyllä hienoa, että kansanterveysrahastuksen ammattilaisilla eli kokoomus-ja demaritantoilla on kivat jenkkihymyhampaat ja silmissä vampyyrin hyytävä katse. Eipä sinne lähimpään terveysmestaan kukaan nykyisinkään uskalla mennä luulosairastelemaan.

***
Hra Katainen mainosti taas, kuinka viitisen miljardia on kansan kestävyysvajakista leikattu ja nostettu veroja, mutta ensi keväänä sitä vasta on kovat ajat edessä. On se hyvä, että silloin on kesä tulossa. Suomessa on edelleen kesällä lämpöisempää kuin talvella, vastoin viherpiirien ja monien muiden politsaurusten virallista uskontoa.

Sitä, että kestävyysvajakkia oltaisiin muka kurottu pois jo viitisen miljardia vuodessa, ei kyllä ole  uskovinaan kukaan muu kuin luottoluokittaja. Sillä mihin ne muun maailman ja jenkkilän 0,1 prosentin rikkaat muuten työntäisivät pääomia poikimaan, jos ei Euroopassa olisi edes yhtä AAA-kelpoista innokasta velanottajaa? 

Kansainväliset luottoluokittajat, ne kalliisti ostetut sätkyukot,  voivat hyvin pitää pikku Suomea pikku maskottinaan. Maskotin osa on suostua mukisematta ihan mihin vain. Suomessa  poliitikot ovat vain onnesta lääpällään, kun joku ulkomaalainen on meistä vähänkin kiinnostunut. Suomihan on sekä itsekehuskelun että huomionkipeyden suurvalta! Poliitikkojen selkäruotokin on taipuisa kuin keitetty makarooni, se on kai sitä työelämän joustoa.

Kaikki maassa alkaa olla totaalisen p..seesti, mutta kuusikkohallitus pukkeineen ja tonttuineen ei sitä myönnä. Valta Suomessa onkin fantastisesti ulkoistettu pois kansan valitsemilta ihmisiltä puolueille, mitkä toteuttavat vain komission ja luottoluokittajien, sekä etujärjestöjen päätöksiä. 

Me valitsemme vaaleissa vain puolueita omine etujärjestöineen, emme ihmisiä. Eläkeasioista ja kaikista muistakin tärkeistä asioista päättämisen puolueet ovatkin näppärästi ulkoistaneet etujärjestöille. Eiväthän puolueet edes uskalla tehdä mitään kunnollisia päätöksiä.

***
Kansa on Suomessa olemassa vain poliittista eliittiä ja rahaeliittiä varten. Eikö muka ole? No, katsotaanpa sitten, ovatko eu-kauden hallitukset tehneet lainkaan tavallis-suomalaisia hyödyttäviä päätöksiä. Eivät ole tehneet. Eivätkä tee.

Me hömelöt käymme vielä äänestämässä, vaikka ei kai enää pitäisi. Ehkä meidät täällä Pohjolan Koreassa pian vapautetaan virallisesti äänestelyn henkisestä taakasta? Ainakin äänestäminen siirretään nettiin, mikä toimii Suomessa aina kuin junan vessa. Kukaanhan ei siellä verkossa omin lupinensa sormeile.

Riittänee, kun kannustamme herrakansaa yhä suurempiin fantastisiin saavutuksiin tavisten kurjistamisessa, kurittamisessa ja orjuuttamisessa. Kannattaa toki taputtaa ja osallistua raivoisiin suosionosoituksiin oikeissa paikoissa. 

Mielipiteet Suomessa saavat vapaasti olla vaikka millaisia, kunhan ne ovat oikeita mielipiteitä! Hei, mutta nämähän eivät ole inrigöörin omia aamuöisiä synkistelyitä. Henki nämä näppäilyt kirjoitti, sormet liikkuivat kuin itsekseen. Kautta Tannenbaumin!

***
Lisäys: Poukkoileva politiikka haittaa myös yritysten investointeja.

Ei kommentteja: