11.12.2013

Sossupukki jakaa kaikille

Pääministerimme ja ehkäpä tuleva EU-komissaarimme Jyrki K. on kuulema hauskuttanut kepulaisia pukkina heidän pikkujouluissaan.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä EU ja sen ytimessä oleva Suomen sikspukkihallitus kuulema aikovat jakaa korkean tason suomalaista sosiaaliturvaa Euroopan ja koko maailman työ-ja turvapaikkashoppaajille, sekä heidän perheilleen.


Suomessakin köyhä kansa pääsee pian vapauteen ja irti sosiaaliturvan aiheuttamasta ikävästä riippuvuudesta, koska rahaa ei enää riitä suomalaisille. Ulkomaalaisia kun on paljon enemmän ja heillä paljon pahempi tarvis rahasta. 


Riittää, kun joku uuttera vieraamme käy Suomessa ahertamassa hetken aikaa, vaikka jossain kivassa pikku pöytälaatikkofirmassa. Emmehän ollenkaan täällä kylmässä kotimaassamme pärjäisi ilman noita reippaita ulkomaalaisia osaajia ja ahertajia.


Sittenpä sitä pikku suomalaisen työrupeaman jälkeen hilloa riittää myös jossain kaukana nälissään odottavalle perheelle. Mikäs olisi sen hauskempi ajatus näin joulua vasten, iloa ja riemua riittää, edes hetken verran? 

Iltalehtikin hehkuttaa asialle pääkirjoituksessaan.***

Ei kommentteja: