10.1.2019

Voitelu pelaa

Linkki logosta, ei puolueesta.


Mitä yhteistä on kepulla ja hiihtoliitolla? No se, että kumpikaan ei ikinä valehtele ja voitelu pelaa!



***

4 kommenttia:

Nils- Aslak Näkkäläjärvi kirjoitti...

Tässä voisi olla hyvä ehdotus, joka tulee Raimo Tossavaiselta, perussuomalaisten entiseltä kansanedustajalta. Soini on luultavasti lähdössä EU- vaaleihin, joten persut ja siniset voisivat yhdistyä. Se toisi heti reilusti yli 15% kannatuksen.


http://raimotossavainen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/267296-sampo-terho-jarki-kateen-ja-katta-paalle

intrigööri kirjoitti...

Raimo on eri mies kuin persujen entinen kansanedustaja Reijo Tossavainen. Nimet on menneet minultakin joskus blogiotsikoissa sekaisin.

Blogisti Raimon ehdotusta kannattaisi harkita. Nykyiset siniset vain marssivat jytkysankari Soinin perästä tuntemattomaan ja suurin osa heistä pudonnee pois politiikasta ensi keväänä. Soinin mutjautus oli kyllä omaa luokkaansa politiikan historiassa, mutta syytön siihen ei ole Sipiläkään.

Poliittisen paluun mahdollisuus pitäisi kai ihmisille antaa. Ehkä heidän pitäisi osoittaa "tehokasta katumista" vai mitä se semmoinen on? Jokainen sinisten napinpainaja kuitenkin äänestettiin eduskuntaan neljä vuotta sitten, joten äänestäjät siinä painavimman sanan sanovat joka tapauksessa.

Veijo Hoikka kirjoitti...

Miksi persut ottaisivat puolueeseensa loikkareita? Vai onko niin, että he nyt vain luottivat Soiniin? No siinä tapauksessa he eivät luottaneet varsinaisiin persuihin. No jos he eivät luottaneet Halla-ahoon, johon taas varsinaiset persut luottivat, aina vain on johtopäätös sama: he halusivat ulos Perussuomalaisista, joten pysyköön siellä ulkona ja puoluerajat heidän kohdaltaan kiinni. Takinkäännön maailmancupia johtaa edelleen Timo Soini, jota persuihin luikertelevat yrittäisivät saavuttaa. Jos karkurit pääsevät palaamaan persuihin niin eikun takit heilumaan.

intrigööri kirjoitti...

Jos politiikan sivullisena voisin naittaa puolueita, koettaisin yhdistää perussuomalaisia ja kristillisiä, suomalaisten parhaaksi tietenkin. En tiedä, onnistuisiko se mitenkään. Molemmilla puolueilla on nyt oikein nohevat puheenjohtajat, jotka varmaankin osaisivat sanoa tuohon tuumaan juuta tai eitä tai edes jotain.

Perusarvot kyllä nousevat pinnalle niin Suomen kuin unioninkin politiikassa. Täkäläisten politsaurusten ei kannattaisi pitää päätä kokonaan piilossa Brysselin puskassa, sillä kansallisvaltiot nousevat kuitenkin. Itsenäisten valtioiden terveessä yhteistyössä on voimaa, eikä byrokratian lohikäärmeessä, Euroopan liittovaltiossa.

Rajaton mamuilu ei ainakaan eurooppalaisia pelasta. Jos EU:n ja Ameriikan apu köyhiltä mailta tikahtuu, kun rahapohja lopulta pettää, kärsivällisestä ja yhä vahvistuvasta Kiinasta tulee uusi keskustan valtakunta, nyt koko maapallolla. Kiinalaisia riittäisi kyllä komissaareiksi kaikkiin maihin ja jäisi vielä ylikin.